Имейл маркетинг конференция ще се проведе за първи път в България

11 ноември 2014 Спонсорирана публикация

Данните в световен мащаб показват, че 95% от онлайн потребителите използват имейл. 91 % от онлайн потребителите проверяват имейла си всеки ден. 23.6 % от отворените имейли са отворени в рамките на 1 час след получаването.

През 2013 г. компаниите са увеличили с 20 % бюджетите си за имейл маркетинг, а за 2014 г. прогнозата е скокът да е с още 10 %.

Това са цифри, които безкомпромисно показват, че имейлът е особено силен канал за комуникация с потребителите. За да се използва за маркетинг цели, обаче, трябва да се познава Законът за защита на потребителите, а за да се използва ефективно и да води до желаните резултати – има още специфики.

Имейл маркетинг конференция 877

В помощ на бизнеса и на маркетинг специалистите идва първата за България Имейл маркетинг конференция, която ще се проведе на 28 ноември 2014 г. Темата е Директни продажби възможни чрез E-mail, а лекторите са експерти в сферата, както и представители на Комисия за защита на потребителите и на неправителствена медиаторска организация. Организатор е Георги Христулев, водещ експерт в сферата на имейл маркетинга в България, основател на Web Direct и на Игрите на успеха.

Основните теми, които са включени в програмата са:

  • Как работи E-mail маркетингът – демонстрация
  • Непоискани съобщения
  • Поискани съобщения
  • Защитени софтуер и сървъри
  • Изпълнение на E-mail маркетинг кампании и измерване на ROI
  • Защита на личните данни – криптиране
  • Начини за събиране на e-mail контакти
  • Правила за писане на продажбени текстове и как думите се превръщат в левове

Експерт от КЗП ще се включи с темата „Договори извън търговския обект и договори от разстояние. Изменение в Закона за защита на потребителите от 25.07.2014 г.“  (Всеки, който продава онлайн ще бъде засегнат)

А представител на неправителствена медиаторска организация ще говори по темата “Решаване на извънсъдебни спорове при постъпили жалби от потребители”

Ще бъдат анализирани резулати чрез конкретни данни от предварително пусната специално за целта благотворителна имейл маркетинг кампания за WishBox,  уеб платформа в помощ на избора и подготовката на младите хора за висше образование и кариера.

Имейл маркетинг конференцията подкрепя каузата на WishBox и като дарява 10 лв. от стойността на всеки закупен билет за техния проект.

Конференцията ще се проведе на 28 ноември 2014 г. (петък) в Кемпински Хотел Зографски, Зала София (бул. „Джеймс Баучер“ 100).

А повече информация има на уебсайта: http://email-conference.com/

Информация за лекторите:

Георги Христулев

Водещ експерт в сферата на E-mail маркетинга в България.

Реализирал е над 3000 успешни кампании за над 400 клиенти.

Сред компаниите, които са му се доверили, са GFK , SOLVEX, ANDREWS FASHION, ORIFLAME, SKODA BULGARIA, FORD, ИЗИ КРЕДИТ, Access MBA и много други.

Георги Христулев е натрупал експертизата си по трудния, но и най-ефективен начин – чрез опита си. Компании ползват услугите му още от 2009 г. насам, защото резултатите говорят безкомпромисно сами за себе си и отличават успешно реализирания E-mail маркетинг като най-ефективния похват в онлайн маркетинга.

Освен основател и управител на маркетинговата компания Уеб Дайрект, той е и организаторът на Игрите на успеха (обучения и събития с фокус да помагат за успеха в бизнеса и в живота).

Невяна Коева

Невяна Коева е маркетинг специалист и основател на българския софтуер за E-mail маркетинг за бизнеса – Emailinvest.com. 

Emailinvest.com е сред десетте най-добри софтуерни продукти за E-mail маркетинг в целия свят, а чрез него са изпратени над 19 000 успешни кампании в 6 държави.

Фокусът в работата на Невяна Коева е не само в привличането, но и в задържането на клиенти.

Тя е обучител с богат опит в сферата на интернет маркетинга с редица обучения, които имат за цел да подпомогнат развитието на бизнеса и да стимулират онлайн комуникацията както с потенциалните, така и с вече съществуващите клиенти.

Участва в множество проекти за редица европейски страни – Германия, Белгия, Холандия.

Алекс Попов

Първият българин, завършил най-високата степен в НЛП – НЛП треньор, лично при д-р Ричард Бандлър (съосновател на НЛП).

Вече повече от 14 години продава най-различни продукти на принципа на директните продажби. От куфари, козметика и застрахователни продукти до уеб дизайн и изделия от злато.

Алекс Попов е помогнал на повече от 20 бизнеса с общо над 800 служители да увеличат печалбите си с между 7 и 49 %.

С много богат опит и като обучител, и в директните продажби, той знае значението на всяка дума в продажбения процес, особено когато продажбата трябва да стане по e-mail.

Свързани публикации