IT истории – Михаил Илинов, Flowminds

Запознайте се с Мишо – full-stack developer или казано по друг начин, ИТ маниак (абе, направо нърд, ама от готините) с много познания по различни технологии и над 10 години професионален опит. Мишо (Михаил Илинов) е една от движещите сили в ИТ компанията Flowminds и надежден приятел, който си върши добре работата и помага на колегите си с богатия си опит.

Очаквано, Мишо е започнал да се занимава с тази материя още в ученическите години – като хоби. Прохожда в програмирането с изграждане на фен сайтове и продължава с първи фрийланс проекти за свои познати. След това се насочва и професионално към технологиите.

Нашият събеседник наблегна на факта, че се е самообразовал. Учил е различни технологии, тъй като, както той сам сподели, „новото“ остарява за година или две в неговия бранш. Тази скоротечност на използвани похвати и езици е и причината той, както и колегите му във фирмата, да посвещават поне по един час дневно на учене на нови неща.

Мишо ни отдели доста време и ни разказа супер интересни неща – за мотивацията, която го движи, за страстта му да се занимава все повече с музика, за неговото звукозаписно студио, музикалните му проекти, сходствата между музиката и ИТ технологиите, както и още ред любопитни теми.

Мишо е умен. Мишо прави интересни неща. Бъди като Мишо и ти. Ако усещаш, че би искал да тръгнеш по такива пътеки и вече имаш известни познания, не се колебай да се запишеш за участие в предстоящия кариерен форум „Дни на кариерата“ – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, където ще те очакват над 80 перспективни работодатели. Събитието ще се проведе тази година в три града:

  • На 12 октомври в София – Интерпред СТЦ София;
  • На 16 октомври в Пловдив – Пловдивски панаир, Конгресен център;
  • На 18 октомври във Варна – Swiss Belhotel.

Ще те очакваме!

Публикации от серията