ИТ олимпиада даде шанс за кариерен старт на младежи в Пловдив

ИТ олимпиада даде шанс за кариерен старт на младежи в Пловдив

IMG_2567На 27 май, в Парк-хотел „Санкт Петербург“, се проведе ИТ олимпиада в областта на .NET технологиите и QA. По време на събитието, в рамките на 90 минути, младежи на различна възраст мериха знания и умения, решавайки специално подготвен от специалистите на Televic и Demasys казус. Участниците в олимпиадата бяха поставени в реална работна среда и трябваше да намерят  практическо решение на проблем.

Най-добре представилите се младежи спечелиха и награди, осигурени от спонсорите. На първо място се класира Благовест Тодоров, който спечели лаптоп, на второ – Илиян Горки, който си тръгна с таблет, а третият в класирането Светослав Чонков получи мишка за компютър.

Освен предметните награди, победителите ще получат покана за интервю от Televic и Demasys и шанс да стартират кариерата си в една от водещите компании.

ИТ олимпиадата се организирана от JobTiger, със спонсорската подкрепа на Televic и Demasys.

За Televic

Телевик България е част от белгийската Телевик Груп. Основната дейност на фирмата е производство на високотехнологична електроника в три сфери: здравеопазване, телеконферентни и железопътни системи. Продуктите с марка Телевик се радват на огромен успех по целия свят и са синоним на качество и ефективност. Постоянният стремеж за иновации и висококвалифицираният персонал на фирмата, я превръщат в лидер в своята област. 

За Demasys

Демасис е софтуерна компания, която разработва доказано комплексни софтуерни решения за здравеопазването и железопътната индустрия. Основна цел на компанията е да предоставя услуги, които ще донесат ползи на клиентите им и ще повишат ефективността им. Използвайки последните технологии на пазара, Демасис отварят нови възможности за клиентите си – Televic!

Свързани публикации