Изложението на работодатели „Дни на кариерата” в ТУ – София с 10-то юбилейно издание

90 са фирмите, заявили участие на форума

На 20 и 21 октомври, 2015г.,  ще се проведе десетото юбилейно издание на форум „Дни на кариерата” в Технически университет – София. От своето основаване, изложението създава възможност за директен контакт между студенти и фирми, техни потенциални работодатели. По традиция, и тази година компаниите, заявили участие на него, ще представят информация за своята дейност, за свободни стажантски и работни позиции, за стипендиантски програми.  Във форума участват големи и средни фирми от  ИКТ сектора, телекомуникациите, машиностроенето, енергетиката, авиационната техника и други инженерно-технически направления. За тези десет години изложението показа, че връзката между бизнес и образование е напълно възможна, в противовес на ширещите се през годините в медийното пространство социологически статистики,  свързани с младежката безработица у нас.

Благодарение на „Дни на кариерата” в ТУ – София, множество студенти са намерили работа или стаж в екипите на водещи  и утвърдени брандове на родния и международен пазар. Принос към успеха на това традиционно изложение на работодатели има и добрата социална политика на ръководството на ТУ – София, за професионалното израстване и реализация на неговите възпитаници. Ежегоден организатор на събитието е Кариерният център на ТУ – София.

Десетото юбилейно издание на форума „Дни на кариерата”  в  ТУ – София тази година съвпада със 70-годишнината на университета (24.10.2015г.). Юбилейното издание на кариерния форум е част серията университетски мероприятия посветени на годишнината.

90 на брой са компаниите работодатели, изявили желание да участват на юбилейното издание на изложението на 20 и 21 октомври. В рамките на двата дни, те ще се срещнат очи в очи с множество посетители на територията на три учебни корпуса на ТУ – 1,2 и 12 блок. Наред с изложението, по традиция всяка година паралелно с него текат и серия от фирмени презентации и уъркшопове. Тази година те ще са 21 на брой, през двата дни на мероприятието.

Официалното откриване на събитието за медии, гости, участници и студенти ще се състои на 20 октомври, от 10:00 часа, в централното фоайе на 12 учебен корпус на ТУ – София.

Спонсор на събитието е Хюлет Пакард Глобал Деливъри България (HP).

Медийни партньори са: jobtiger.tv, Инвестор.БГ  и вестник „Нов технически авангард”.

Заповядайте!

Свързани публикации