Как да не пропускаме никога повече сделка?!

28 октомври 2014 Спонсорирана публикация

Случвало ли ви се е да не сте концентриран в работата си? Да имате дни, в които просто нещата не вървят, не се разбирате с хората или просто не сте концентриран в това, което правите. На всеки се случва да има лош ден или просто да не е 100% концентриран в задачите си за деня. Това може да коства много на компанията ви, чрез сделките и комуникацията, която водите ежедневно с колеги, партньори и клиенти. Нека Ви предложим решение, за да не изпускате никога повече сделка, без значение в какво настроение сте!

Brickell_00411-768x1024На 19-ти февруари 2015 г. в София ще проведе еднодневен семинар на тема „Увереност и Комуникация”, който ще представи десетки техники за подобряване на ежедневната комуникация. Водещ на събитието ще е британският автор, предприемач и лектор Шон Брикел. В рамките на 5 сесии, Шон ще представи:

  • Най-важни умения за изграждане на лична увереност
  • Най-важните комуникационни умения
  • Търговски и презентационни умения
  • Комуникация на работното място
  • Завързване на контакти и приятелства в бизнеса

Събитието е предназначено за работещите с хора, ежедневно провеждащи срещи, договарящите условия, нови продажби и обслужващи клиенти.

Събитието ще се проведе в Интер Експо Център, а билетите вече са в продажба на www.sean.tothetop.bg, където ще откриете и биография на лектора и пълна програма за събитието.

Публикации от серията