Как да създаваме интересно съдържание и да печелим от него?

7 октомври 2014 Спонсорирана публикация

Интернет и мобилните технологии дадоха възможност да управляваме бизнеса си по всяко време и от всяко място, с което премахнаха всякакви ограничения за онлайн печалби.  За тези, които уловиха въпросната тенденция, всяка минута означава нови доходи. Мрежата предлага богат инструментариум за генериране на печалби, за които все по-често се говори у нас, но сякаш и с леко недоверие. На 23-ти октомври, специалисти в областта на онлайн печалбите, ще се съберат в Новотел София, за да представят не само наличните възможности, но и своя личен опит и пример.

160_600По време на семинара „Спечели от интернет – бързо и лесно!“ водещи специалисти в областта на дигиталния маркетинг ще представят на участниците начините за печелене онлайн чрез affiliate програми, платформата Google AdSense, медиа сайтове, онлайн магазини и други. Събитието ще се проведе в рамките на 2 дни, като на 23-ти октомври е семинарният ден, а на 24-ти участниците могат да се включат в серия от workshop(и), по време на които лекторите ще раздават съвети и практически насоки за реализация на успешен онлайн бизнес.

Събитието е разделено на три панела и обхваща максимално голяма част от инструментариума, който мрежата предлага за развиване на бизнес или за генериране на допълнителни доходи.  В панела „AFFILIATE маркетинг – или как да печелим от интернет, дори докато спим“, участниците ще се запознаят с така нашумялата напоследък тема за affiliate мрежите и механизма им на действие. Водещи специалисти като: Банко Стоянов, Теодор Кафеджиев, Онян Попов и Анри Антоан  ще споделят своя опит с публиката.

Можем ли да печелим като създаваме интересно съдържание и как става това? На тази тема е посветен панелът „Медиа сайтове и блогове или съдържание, което вълнува и продава“. По време на модула, експертите Стоян Георгиев, Мартин Тодоров и Пламен Петров ще дадат на участниците своя личен пример за това, как съдържанието, което вълнува потребителите, може да носи и приходи.

Как да създадем успешен онлайн магазин, какви стъпки да следваме, какви проблеми можем да срещнем и какви решения имат те? На тези и още много въпроси ще отговарят водещи експерти в областта на онлайн търговията с доказан опит като: Димитър Димитров, инж. Стефан Чорбанов и Николай Димитров, Калин Карабойчев и Генади Воробьов.

Подробна програма на събитието, както и таксите за участие, можете да проверите на сайта на Interactive seminars.

Свързани публикации