Какво е важно за българските студенти?

Какво е важно за българските студенти?

Живеем в ерата на високите технологии. Хората имат достъп до все повече информация. Но с голямата информираност идва и големият избор.

Този факт поражда дилеми сред много от българските студенти, решили да продължат обучението си и да придобият магистърска степен. Затрупани от информация, за тях е трудно да решат кое е по-важно:

  • Учебната програма;
  • Лекторите, които ще им преподават или
  • Материалната база да е на ниво.

Трудно се намират български университети, отговарящи на всички изисквания. За щастие, през последните няколко години, голяма част от ВУЗ-овете наблягат именно на осъвременяване на учебната програма. Висшето училище по застраховане и финанси е сред университетите, които осигуряват не просто най-добрите практици за лектори, но и практическа насоченост на обучението. Студентите във ВУЗФ могат да избират сред близо 20 магистърски програми, част от които в партньорство с Института за предприемачи на CISCO или съвместно със Sheffield University.

От ръководството на университета са помислили и за добрата атмосфера. В почивките между лекциите студентите могат да се насладят на изложба, да излязат на чист въздух в градината или да се намерят полезна книга в библиотеката.

Да, точно така – ВУЗФ съчетава полезното с приятното. Това е място, където може да завършите висше образование в приятна и уютна обстановка. А сега имате възможност да спечелите стипендия за избрана от вас магистърска програма. Научете как тук.

Публикации от серията