Клубовете в Kosher.bg ще споделят новини на лични „стени“

Първата по рода си в България социална мрежа за студентски проекти Kosher.bg представи нова функционалност – стена, на която членовете по клубове могат да проследяват в хронологичен ред своите активности и събития. Подобно на познатите стени от Facebook, новият инструмент дава възможност на членовете на клубовете да публикуват информация за дейностите по проектите си, да споделят идеите си, да презентират клуба си и да привличат нови съмишленици. Възможността на студентите да актуализират по-бързо и лесно новините около своя клуб ще увеличи шанса им да бъдат забелязани и предпочетени от настоящите и бъдещи партньори на Kosher.bg.

Част от клубовете вече започнаха да използват активно клубните си стени, за да споделят новини и събития и да общуват с членовете си – напр. Marketing Academy Club към Стопанската академия в Свищов и IT клуба в УНСС.

Kosher.bg обединява студентите на България в клубове по интереси, в които те членуват към университета, в който учат. Платформата им позволява да кандидатстват за микрофинансиране или менторска подкрепа за своите студентски проекти – от изкуство до информационни технологии. Целта на проекта е да постави студентите в условия, близки до реалния бизнес и така да ги насърчи да развият своите лидерски умения и предприемачески дух, така необходими след завършване на висшето образование.

Социалната мрежа стартира като пилотен проект на кариерният са и HR компания JobTiger.bg в началото на учебната 2011/2012г и до момента в нея са регистрирани близо 80 клуба и близо 1300 потребители. Сред компаниите подкрепили клубове на Kosher.bg до момента са e.On, HP, Уникредит Булбанк, Neterra, Loyal Travel, ProxiAd и XS Software.

Как можете да се присъедините към Kosher.bg и да реализирате проект?

– Влез в Kosher.bg

– Регистрирай клуб или се присъедини към съществуващ такъв

– Сподели идеите си и събери съмишленици

– Подготви концепция за проект

– Сподели я и кандидатствай за подкрепа

–  Бъди амбициозен и позволи да те забележат

–  Получи професионални съвети от експерт в областта на дейност на своя клуб

–  Действай!

За повече информация – Kosher.bg.

Публикации от серията