Конкурс за лятно училище в Блед: „Изкуството да бъдеш лидер“

Какво е DMP Challenge?

DMP Challenge е конкурс за млади, амбициозни и упорити студенти в трети и четвърти курс, който ще даде възможност на победителя да спечели стипендия за DMP – Discover Management Program – деветдневно международно лятно училище за мениджмънт, което ще се проведе между 10 и 18 юли 2012 в Блед, Словения и ще бъде ръководено от професор Ж.Б. Касарджиан от колежа Бабсон в САЩ. Около 50 участници от 20 държави ще вземат участие в лятното училище в кампуса на IEDC – Bled School of Management.

Как да участвате в DMP Challenge?

Кандидатите трябва да са на възраст между 18 и 30 години, като е желателно да са студенти, а не ученици. 

Тази година темата на конкурса е свързана с изкуствата и лидерството. За да участвате трябва да направите видео с продължителност над 5 минути, което да описва вашите мисли за лидерството като изкуство или за изкуството в бизнес практиката. Видеото трябва да изразява вашите мисли, както и примери от изкуството и може да бъде на една от двете теми:

„Лидерството като изкуство – изкуството да събираш заедно хора, за да постигнете цели, които не са възможни на индивидуално ниво.“

Изкуствата в развитието на лидерството – как лидерите по-добре да разбират креативността, иновативноста, комуникацията и човешката емоционална страна на управлението и лидерството.“

Важни дати и срокове:

Срок за подаване на документи за кандидатстване: 30 април 2012

Разглеждане на кандидатурите: 1 май – 11 май 2012

Обявяване на класиралите се за лятното училище: 15 май 2012

Провеждане на DMP challenge в Блед, Словения: 10 – 18 юли 2012

Награди:

Първо и второ място във всяка категория ще получат стипендия за участие в лятното училище за мениджмънт DMP, всяка на стойност 720 евро. Трето до пето място във всяка категория ще получат колекция от IEDC книги. Всички участници ще получат копие от книгата „Артистично управление: мненията на EMBA студенти“.

За да кандидатствате натиснете тук.

Свързани публикации