MUFFIN Conference 2015 ще се проведе на 12 септември в УАСГ

 

Технологичната MUFFIN конференция ще се състои нa 12 септември в УАСГ (Университет по архитектура строителство и геодезия) в София.

Събитието е безплатно, но е необходима регистрация, която можете да направите тук.

Отделните лекции ще включат 15 актуални и интересни теми, свързани със софтуерна разработка и т.нар. „меки“ умения, т.е. комуникативност с клиентите, справяне с проблеми, екипна ориентация, самомотивация и др.

Специален гост-лектор на събитието ще бъде Мартин Хунд от Connected Home QIVICON, който ще разкаже за бъдещето на m2m и smart home – как домът става интелигентен и как се свързват помежду си и функционират отделните устройства.

Като част от MUFFIN Conference 2015, предстои да бъдат разгледани основните характеристики на Service Oriented Architecture и нейната приложимост в големи корпоративни решения. Ще стане дума също така за принципите на добрия обектно-ориентиран дизайн, често срещани пропуски и няколко абревиатури, които си струва да запомним. Семинарът за  Laravel Framework ще представи основните концепции на Laravel 5.1 и ще изясни защо това е най-предпочитаният php framework за последните няколко години.

Пълната програма на MUFFIN Conference можете да видите на сайта на конференцията.

За всички участници в конференцията е предвидена и специална томбола, като късметлията ще получи дизайнерско колело BMW Cruise Bike.

Muffin

Свързани публикации