Наближава осмото издание на най-големия бизнес форум за студенти у нас

На 28, 29 и 30-ти март в София ще се проведе осмото издание на най-популярния студентски бизнес форум в България – „Бизнесът в действие”. Събитието събира ежегодно стотици студенти, срещайки ги с представители на водещи български компании.

BIP

В основата на проекта стои задачата да се скъси максимално дистанцията между младите и корпоративния свят. Студентите днес съзнават, че за старта на една успешна кариера, след като завършат, е нужна практика и поглед върху реалната бизнес среда – неща, които образованието в университета, за съжаление, не предоставя. Именно поради тази причина интересът към подобни събития расте и все по-често младите хора търсят възможност да научат за бизнеса в детайли от първа ръка.

„Бизнесът в действие” е инициатива както за студенти, така и за наскоро завършили, които искат да тестват уменията си и да открият възможности за кариерно развитие. Форумът включва бизнес симулации, обучения, дискусии и интересни презентации. Участие тази година ще вземат едни от най-големите компании на българския пазар: Ernst&Young (E&Y), PWC, Balkanika Energy, Hilti, IBM, FiBank, Kaven Orbico, Метрореклама, JTI, William Hill и Ficosota Syntez.

На 24ти март, дни преди началото на „Бизнесът в действие“, ще се проведе панаир на компаниите, където всяка от компаниите-участници ще се представи с информационен щанд във фоайето на УНСС. Самото събитие ще се проведе на територията на УНСС, Американски университет и Суит хотел София.

Желаещите да се включат в „Бизнесът в действие” 2014 могат да го направят, като се регистрират: www.bip.aiesec.bg. Крайният срок за кандидатстване е 24 март.

Регистрацията е напълно безплатна.

„Бизнесът в действие” се организира от международната студентска организация AIESEC, която вече повече от 20 години се стреми да развива лидерския потенциал у младите в България.

Свързани публикации