Наближава първата среща от новия формат Plovdiv IT Meetup

Наближава първата среща от новия формат Plovdiv IT Meetup

На 27 октомври, в Пловдив, в Limacon – co-working space, ще се проведе първата по рода си професионална среща за разработчици Plovdiv IT Meetup – Liebherr Edition. Събитието е първо от серията подобни срещи, които ще започнат редовно да се провеждат в града под тепетата. Всички заинтересовани програмисти и разработчици, които желаят да научат какво се случва в областта на софтуерното програмиране в Пловдив,  да изпият по бира, са добре дошли. Темата е Embedded systems – тоест как да програмираме нещо, което можем и да „пипнем“.

Специално за срещата ще присъстват Хайнц Клем и Херберт Гернер от Либхер, Германия. Хайнц Клем е Технически консултант към Либхер-Хаусгерете Оксенхаузен, а Херберт Гернер е Ръководител Лаборатория и Развойна дейност, Либхер-Хаусгерете Оксенхаузен.

Срещата стартира в 18:00 часа в Limacon –  co – working space  с welcome drink, на който посетителите могат да се насладят, докато се съберат. Програмата започва в 18:15 с презентация –  гостите от Германия ще говорят по темата „Embedded systems development, or how to code something that you can touch with your hand“. За лекцията е предвиден половин час, след което ще има 15 минутен слот  за въпроси и отговори  Програмата ще завърши с неформален нетуъркинг, по време на който гостите на събитието ще могат да споделят интересни практики и впечатления помежду си. Не пропускайте възможността да се включите в Plovdiv IT Meetup – Liebherr Edition. Ще се срещнете с уникални лектори, с над 25 години професионален опит в сферата на информационните технологии и телекомуникациите, ще имате възможност да опитате хубава немска бира, ще срещнете съмишленици и сме напълно убедени, че ще получите вдъхновение за нови проекти и насоки за професионално развитие. Това е първото  от поредица събития, които ще бъдат организирани на територията на град Пловдив, поставяйки основата на една ИТ общност, от която всеки ще може да извлече ползи.

Събитието е със свободен достъп, но местата са ограничени, затова, моля, запазете си място като се регистрирате на сайта на събитието – http://plovdiv.itmeetup.bg/.

ЛИБХЕР – ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД е част от международния концерн Либхер. В повече от 140 дружества по цял свят работят над 41 000 служители. В България дейността е фокусирана в производството на широка гама висококачествени хладилници и фризери. От създаването през 2000 година фирма Либхер инвестира над 200 млн. лв. в производствените си и логистични площи в страната, в непрекъсната модернизация и разширение, в развитие и повишаване на квалификацията на персонала. До момента фирмата е отличавана 3 пъти с наградата „Инвеститор на годината“.

Събитието се организира от JobTiger, компания за комплексни HR услуги.

Свързани публикации