Най-доброто изложение в света за магистърски програми и докторантури идва в София

QS World Grad School Tour – най-популярната серия от изложения за магистратури и докторантури в света идва тази есен в София. Изложението ще се състои в четвъртък, 2 октомври, в Шератон София Хотел Балкан и ще представи някои от най-добрите международни университети в света. Всички посетители ще имат възможност да кандидатстват за $ 1,7 м. стипендии за финансиране на техните програми за следдипломна квалификация. Участието в изложението е безплатно. Изисква се предварителна регистрация, която може да направите на topuniversities.com/events. 

Image fro the announcement BGЗа първи път  QS World Grad School Tour ще участва в сътрудничество с QS World MBA Tour, посветена част за MBA обучения за кандидатите, които желаят да се издигнат в кариерата си с MBA степен. За да се регистрирате за специалното MBA събитие, следвайте линка topmba.com/events.

Посетителите на изложението ще имат възможност да се срещнат с най-добрите международни университети от Европа, САЩ и Австралия и ще научат повече за магистърските програми и докторантурите, които предлагат, както и детайли относно процеса на кандидатстване, обучение в чужбина, финансиране, разходите и живота в студентски кампус. Ето и някои от най-добрите университети, които участват на изложението: Bocconi, Cardiff, George Washington, WU Vienna,HEC, King’s College, UCL и много други. Кандидатите ще имат възможност да вземат участие в семинари и работни срещи, да получат информация за IELTS от Британика, да получават съвети за кариерното им развитие и да кандидатстват за стипендии на стойност  $1,7 милиона долара, предоставени от QS и партньори като IE, TUM Азия, EMLYON, Manchester и Warwick.

Програма за деня

15:30 – Начало на изложението

15:30 – 20:00 – Безплатна CV консултация

15:30 – 16:15 – Семинар:  Как да бъдем креативен ръководител докато учим в сърцето на Европа. Презентатор: Anne Gillet, HEC Management School – University of Liege

16:15 – 17:00 – Семинар за прием ‘Разбиране на процеса по кандидатстване“ от Hult International Business School, Manchester Business School, Cardiff University, University of Trentoa

17:00 – Начало на изложението – среща с най-престижните университети

17:00 – 17:30 – Въведение в GMAT

18:00 – 18:30 – Въведение в IELTS Test & Cambridge Advanced

19:00 – 19:30 – Кариерен MBA панел с успешно завършили студенти.

19:45 – 20:15 – Семинар: Study Abroad

20:30 – Край на изложението

 

За повече информация относно QS World Grad School Tour и регистрация, натиснете тук: topuniversities.com/events

Ако се интересувате от QS World MBA Tour, както и от MBA обучение, следвайте линка: topmba.com/events

Свързани публикации