Ноемврийският Creatives Talk e отреден за мотивиращ разговор за щастието с Ubong Ekpo

13 ноември 2014 Спонсорирана публикация

Ubong EkpoВ това издание ще си говорим за щастието, давайки си сметка, че то означава различно нещо за всеки човек. Но каквато и да е дефиниция ни, животът ни се определя от решенията, които взимаме ежедневно.

В „In pursuit of happiness“ водещият Ubong Ekpo ще засегне някои въпроси и прости истини за щастието, които обикновено отбягваме:

  • Поемам ли 100% отговорност за живота си?
  • Как другите хора определят чуждото щастие?
  • Как мога да идентифицирам и да се справя с ограничаващи модели и нагласи от миналото?
  • Как мога да постигна балансирaно щастие в различните аспекти от живота си?

Юбонг Екпо или просто Юби, ще предложи лесни и практични стъпки, които да ви помогнат да откриете и съхраните щастието във взаимоотношенията, работата и преживяванията.
Юби е автор и говорител с дългогодишен опит. Mотивиран e от желанието да помага на хора и екипи да открият своите цели, да се развиват и да живеят в максимума на потенциала си.

Повече информация за него можете да намерите тук : http://ubongekpo.com/
Разговорът ще е на английски език.

Creatives Talk е поредица събития от професионалната платформа на SOHO, в които интересни представители на креативните индустрии споделят опита си.

SOHO e арт коуъркинг пространство в центъра на София с ежемесечнa програма от културни и професионални събития  (със свободен вход), такива със социална насоченост, музикални концерти и тематични базари. Клиентите на SOHO са общност от сходно мислещи професионалисти, което насърчава творчеството и обмена между обитателите му. SOHO подкрепя множество инициативи и подпомага организации от неправителствения сектор в тяхното развитие. SoExhibition е ежемесечното зареждане на стените в SOHO с храна за душата под формата на картини, фотографии и инсталации.

Свързани публикации