Открий „златото“ в себе си в работилницата за супергерои

„Всеки човек е супергерой“. В това е убедена Мария Сотирова, която създава и води уъркшоп за разгръщане на потенциала. В него хора от различни „светове“ разкриват и развиват силните си страни и умения, като задават въпроси и споделят истории за успех.

„В групата на супергероите целта на участниците е да открият силните страни на останалите. Това е добро упражнение, защото е трудно да видиш „златото“ в себе си. Идеята е различните сили и опити на хората да се срещнат в „позитивен“ сблъсък, за да може всеки от тях да се обогати“.

Мария е артист с опит на театралната сцена и HR професионалист. Работила е в областта на HR консултиране, подбор на персонал и индивидуално кариерно консултиране.

Във видеото ще чуете и впечатленията на Ралица Досева, експерт в областта на рекламата, която участва в работилницата за супергерои. „Хората, които срещаш за първи път в този формат, ти стават близки и успяват да видят неща, които забравяме в ежедневието – качествата и съкровищата, които носим, и които закърняват в процеса на работата и ежедневния ритъм“.

Всичко за Работилницата за Супергерои ще откриете на страницата във Facebook.

Свързани публикации