Петзвездно обучение по хотелиерство и туризъм в Испания

Петзвездно обучение по хотелиерство и туризъм в Испания
Спонсорирана публикация

Les Roches Marbella е една от водещите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм, официален университетски клон на Les Roches Швейцария. Кампусът на учебното заведение в Испания се намира в един от най-привлекателните  курорти на Средиземно море – Марбея, популярен като перлата на европейския луксозен туризъм!

За втори път представители на Les Roches Marbella ще гостуват в София и Варна, за да запознаят българските кандидат-студенти с предимствата на дипломата по международен хотелски мениджмънт. Презентациите ще се проведат в следния график:

  • София – 4 декември, 18:30 ч.,х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински“)
  • Варна – 5 декември, 18:30 ч., х-л „Голдън Тюлип“

В класацията на QS World University от 2018  Les Roches  Global Hospitality Education се нарежда на 6-то място сред първите 50 висши учебни заведения по хотелиерство в света, на 3-то място сред институциите с най-висока репутация сред работодателите и сред първите 3 швейцарски институции в областта на хотелиерството и туризма.

Skylins_Roches_2018_2

В Les Roches Marbella можете да изузчавате програмата Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management с възможност за специализация в сферите:

  • Hospitality Entrepreneurship
  • Digital Marketing Strategies
  • Resort Development and Management

Колежът предлага и следдипломна квалификация на магистърско ниво в следните направления :

  • Postgraduate Diploma in Global Hospitality Management
  • Postgraduate Diploma in Marketing Management for Luxury Tourism
  • Postgraduate Executive in International Hotel Management

Освен солидна академична подготовка, Les Roches Marbella осигурява и възможности за професионален стаж  по време на следването (4-6 месеца). В зависимост от избраната програма студентите могат да прекарат от 1 до 3 работни практики в различни краища на света, а партньори на учебното заведение в програмите за стаж са едни от най-престижните хотелски вериги като Fairmont, Hyatt, Radisson Blu, Hilton, Kempinski, Ritz-Carlton и др.

Повече за предимствата на обучението по хотелски мениджмънт и туризъм в Испания, ще научите лично от представителите на Les Roches Global Hospitality Education на 04.12  в София и на 05.12 във Варна!

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация ТУК.

 

 

Свързани публикации