Предстои вторият безплатен курс за Дизайн и разработка на мобилни приложения за Android

Софийски университет „Св. Климент Охридски” и JobTiger, с подкрепата на Samsung, организират второ, есенно издание на безплатния курс за Дизайн и разработка на мобилни приложения  за Android.

Дизайн и разработка на мобилни приложения за Android

Обучението е изцяло практическо, насочено към създаване на собствени мобилни приложения, базирани на конкретен бизнес сценарий. По време на курса ще се работи и за  развитие на предприемаческите умения и знания за бизнес развитие на курсистите, което е нов модул към второто издание на курса. Също така, те ще придобият знания за „Планиране на моята професионална кариера“.

Лектори в курса ще бъдат доказали се професионалисти от Musala Soft и The Business Institute, както и гост-специалисти от други компании.

По време на обучението, всеки от младежите ще има възможността да разработи собствено мобилно приложение и да развие конкретни сценарии за бизнес реализация на своите идеи и проекти. Освен че ще надградят техническите си и бизнес познания, с всеки от младежите ще се проведе и персонално кариерно консултиране.

В края на курса, участниците, успешно преминал обучението, ще получат сертификат от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Освен това, курсистите ще бъдат препоръчани на подбрани работодатели, търсещи специалисти в областта на дизайн и разработка на мобилни приложения за Android.

Крайният срок за кандидатстване за безплатния курс за Дизайн и разработка на мобилни приложения за Android е 29 октомври.

Курсът стартира на 8 ноември. Всички кандидати, които отговарят на изискванията, ще бъдат поканени на ИТ тест на 1 ноември от 10:00 часа във Факултета по математика и информатика на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Повече информация за безплатния курс и начина за кандидатстване ще откриете тук:

http://www.jobtiger.bg/innovation-center/

Публикации от серията