Семинар: Иновацията като конкурентно предимство

Как да превърнем иновацията в конкурентно предимство? Това е темата на семинара с участието на Стелиос Кехаяс, водещ преподавател по стратегически мениджмънт в програмата Executive MBA на City College на University of Sheffield.

Събитието ще се проведе на 12 юли от 18 ч. в хотел Феста в София и на него ще бъде обявено началото на конкурса, организиран от агенция Маркет Тренд и JobTigerInnovation Challenge 2012. Състезанието ще потърси най-изявените професионалисти с нестандартни бизнес идеи и нюх към иновациите. Финалистите ще разпределят помежду си стипендии от престижния CITY College, Международен факултет на University of Sheffield на обща стойност близо 25 000 евро. Големият победител ще спечели 100%-ва стипендия за ЕМВА програмата на топ британския университет. 

Семинарът  е насочен към мениджъри с различен бизнес профил, които търсят как да използват своята креативност, за да постигат доходоносни резултати в процесите, продуктите или услугите на организацията си. Лекцията ще даде безценна преднина на желаещите да се съревновават за безплатно МВА обучение в престижен британски университет.

Стелиос Кехаяс е главен лектор във факултета по бизнес администрация и икономика на City College от 13 години. Преди това има 14 годишен опит на различни позиции в бизнеса – бил е маркетинг мениджър, търговски директор и директор развитие на бизнеса. Има опит и в предприемачеството с изграждането на две компании – едната за продажба на едро на химикали, а другата – за обучение и тренинг.

Семинарът ще се проведе на английски език. За да запазите свое място, моля заявете присъствието си на тел. 02/ 961 62 63, или на service@market-trend.net. Всичко за събитието ще намерите на страницата му тук.

Публикации от серията