Софтуерни разработчици от 20 страни ще участват в DevReach

След три седмици стартира седмото издание на DevReach – конференция за софтуерни разработчици. Събитието ще се проведе на 4-5 октомври в София и вече има регистрирани участници от 20 европейски държави.

За DevReach 2012 пристигат и рекорден брой лектори. Повече от 40 експерти от 10 страни на 3 континента ще споделят знания и опит. Сред тях са известни в целия свят софтуерни специалисти и автори на книги – Бет Маси, Брайън Принс, Мигел Кастро, Крис Селс, Пол Карвальо, Стив Смит, Сахил Малик, Шей Фридмън, Джеси Либърти, Алекс Тисен, Роберт Бодихаймер, Стивън Форте, Тод Англин, Идо Флатоу, Джим Холмс и много други. Гостуват и популярни блогъри и презентатори на международни конференции за разработчици като TechEd, MIX, Oredev, NDC, DevConnections, DevWeек и други.

Сесиите ще се провеждат паралелно в 6 зали на Кино Арена Младост и са организирани в 5 тематични потока:

·        Разработка на уеб приложения

·        Разработка на мобилни приложения

·        Софтуерни архитектури

·        Облачни технологии

·        Гъвкави методологии (Agile) и Тестинг

В почти всеки от тях една от сесиите ще бъде панелна дискусия, в която основните лектори от потока ще дискутират теми и въпроси, повдигнати от участниците по време на конференцията. Отново ще бъде записан на живо и епизод на най-популярното Интернет радио предаване за разработчици.NET Rocks с водещи Карл Франклин и Ричард Кембъл. В програмата ще има и сесия, която изцяло ще бъде по поръчка на посетителите.

DevReach 2012 се организира от Телерик и Мартин Кулов от Kulov.net. Миналогодишната конференция DevReach събра в София повече от 600 софтуерни разработчици и ИТ специалисти от 21 европейски страни.

Във видеото – избрани откъси от миналогодишното издание на конференцията.

Публикации от серията