Стартира Innovation Challenge 2013

Снощи, 13 юни 2013г., бе даден стартът на Innovation Challenge 2013 – съвместна инициатива на рекламна агенция Маркет Тренд и JobTiger. Състезанието е насочено към амбициозни мениджъри, които използват своята креативност и непрестанно се стремят към иновацията и приложението й в процесите, продуктите или услугите на своята организация. Тази година се провежда за втори път.

Началото бе дадено с уводни думи от управителя на Маркет Тренд г-жа Десислава Пенчева. Към посетителите на събитието се обърна и г-н Велизар Димов, заел второ място в миналогодишното издание на Innovation Challenge.

В последващата лекция на проф. Стелиос Кехаяс, преподавател в Executive MBA програмата на City College – част от University of Sheffield, бе посочена изключителната важност на иновациите в съвременния бизнес. Той мотивира присъстващите мениджъри с примери, доказващи, че мисленето извън рамките на стандартното е в основата на всяка значима иновация.

В състезанието, освен присъстващите на събитието, могат да се включат мениджъри от всички сфери на бизнеса. Те ще имат възможност да спечелят стипендии за Executive MBA програмата на престижния CITY College на обща стойност 30 000 евро.

Крайният срок за кандидатстване е 31 август 2013г.

Пълни подробности по темата можете да научите на сайта на състезанието – http://www.innovation-challenge.org/.

Публикации от серията