Стартира записването за Сезон 3 на Бизнес академията 9 Academy

9a-website-newsОткрита е регистрацията за третия сезон на 9 Academy, съобщиха организаторите.

Първите две издания доказаха, че младите предприемчиви хора в България имат нужда от възможност за общуване помежду си, съчетана с обучителна среда, която им позволява не просто да учат от опита на доказано успешни хора, а и да предизвикват себе си и да откриват свои нови силни страни.

В сезон 3 отново 50 участници ще се посветят на 6 месеца учене и преживявания.

Организаторите разкриха, че ще има нови попълнения сред експертите и опитните специалисти от бизнес сектора, които ще споделят своите знания, умения и опит с участниците. Чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, те ще опитат да оставят полезни спомени на участниците за цял живот.

В сезон 3 младите хора  ще имат шанс да се срещнат и с първия международен обучител в рамките на 9 Academy. Другата новост ще бъде възможността участниците да получат индивидуално менторство за свои проекти.

9-те модула остават Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, PR, Digital/ IT, Продажби.

Остава и програмата за личностно развитие, която беше оценена като много интересна и полезна от участниците в предишния сезон.

Сезон 3 на 9 Аcademy ще започне в началото на ноември 2015 г. и ще приключи в края на април 2016. Планирани са по 2 вечерни обучения всяка седмица, с начален час 19:00 ч. Участниците ще бъдат ангажирани и в 2 от съботите на всеки месец.

Кандидатстването става на два етапа:

  • попълване на онлайн регистрационна форма: http://9academy.com/registration
  • лична среща с представител на екипа по подбор (само одобрените след първите етап ще получат телефонно обаждане с покана за среща).

Краен срок за записване чрез попълване на онлайн регистрационната форма – 30 септември.

Таксата за участие в 9 Аcademy, ако бъдете одобрени, е в размер на 190 лв.

Свързани публикации