Стартират единствени по рода си курсове за повишаване на правната култура – само за 5 мин. на ден

Стартират единствени по рода си курсове за повишаване на правната култура – само за 5 мин. на ден

Да, само за 5 минути на ден всички потребители на pravatami.bg вече могат да повишат правната си култура по избрана от тях тема. Благодарение на най-новия продукт на pravatami.bg всеки може лесно и бързо да получи разкодирана правна информация точно в областта, от която се интересува.

Темите, по които се предлагат курсове са:

  • бизнес: стартиране и управление на фирма;
  • интелектуална собственост: авторски права, търговски марки и патенти;
  • администрация: обществени поръчки, процедури, актове, данъци и такси;
  • Европа: еврофондове, институции, гражданство;
  • НПО: стартиране и управление на организация с идеална цел;
  • осигуровки и пенсии;
  • полиция: КАТ, прокуратура, престъпление и наказание;
  • семейство: брак, развод, деца, наследство;
  • работа: правата ми като служител;
  • потребители: правата ми при ползване на стоки и услуги;

Опитни юристи в лицето на доверения Екип на pravatami.bg са разработили Курсовете, чрез използването на познатия разбираем и “разкодиран” правен език.

Всеки курс се състои от 10 последователни лекции, които потребителите получават в своята входяща пощенска кутия (е-мейл) в продължение на 10 дни. Целият курс се провежда онлайн и потребителят има възможност да прочете лекциите в удобно време само за 5 минути на ден! Цената на един курс е 18 лв., като на края на курса потребителят е добре запознат с правата и задълженията си в избраната област. Издава се и сертификат за преминат курс.

“Разработихме напълно иновативна услуга, чрез която всеки може да придобие увереност в правната страна на ежедневието си много лесно, за 5 мин. на ден, от всяка точка на света.”, коментира Станимир Ненов – основател и ръководител на pravatami.bg.

“Чрез Курсовете отговаряме на търсенето от милионната ни аудитория за по-задълбочени знания в дадена правна материя”, коментира Никола Пенчев – правен архитект на Курсовете и редактор в pravatami.bg

Курсовете са разработени като естествено продължение на мисията на pravatami.bg за повишаване на правната култура. Видно от данните за посещения на сайта, над 37 000 души всяка седмица активно търсят информация в pravatami.bg за правата си като потребители, като работници, като граждани на ЕС и др.

“pravatami.bg: разкодираните закони” е инициатива на Сдружение “Департамент за правна култура”. Проектът е със заложена социална функция, като основната му и единствена цел е да предоставя полезна и практична правна информация за своите читатели, поднесена по един разбираем начин.

Свързани публикации