Световният лидер в организирането на МВА събития се завръща в София за 19-ти пореден път

Световният лидер в организирането на МВА събития се завръща в София за 19-ти пореден път
Спонсорирана публикация

 Срещнете се с много Топ бизнес университети на едно място!

 

Кога: 24-ти ноември 2016.

Къде: София, хотел Балкан (Шератон)

 

“Целта на Access MBA е да скъси дистанцията между лидерите в бизнеса и елитните МВА програми от целия свят чрез индивидуални срещи между бъдещи МВА кандидати и Директори по прием на студенти“ каза вчера Кристоф Кута, управител на Advent Group.

Срещите лице в лице дават възможност на кандидати с опит в бизнеса да открият топ МВА програма, която да отговаря на техните опит и очаквания. Всеки кандидат за МВА преминава подбор и процес на преценка от експерти в бизнес образованието, така че да се открие най-подходящият вариант за него. След това кандидатите, на които се осигурява достъп, получават специално направена за тях програма на събитието, която включва поредица от 25-минутни срещи с директори по прием на студенти.

В събитието участват международни бизнес университети от Европа и Северна Америка, както и престижни местни институции. Кандидатите ще могат да се срещнат с представители на такива университети като IE Business School, Oxford University – Said Business School, American University in Bulgaria(AUBG), Vienna University of Economics and Business, University of Sheffield, IESE Global Executive MBA и много други. Събитието се очаква да посетят 120 квалифицирани кандидати от София и други градове на страната.

Събитието е част от есенната обиколка на Access MBA, която включва 125 международни бизнес университета и се провежда в 34 града по целия свят.

В допълнение към индивидуалните срещи с представители на университетите, кандидатите могат да разчитат на помощ по отношение на подготовката си за прием, да получат информация за входящия изпит GMAT и за наличните стипендии, да научат повече за процеса на прием в МВА програмите и да участват в панелни дискусии с представители на университетите и техни бивши студенти.

Силно търсената степен Магистър по бизнес администрация (МВА) подготвя професионалисти в бизнеса за топ мениджърски позиции. В своя доклад за 2015 г., базиран на проучване сред корпоративни рикрутъри, Corporate Recruiters Survey, американската организация Graduate Management Admission Council (GMAC) твърди, че до 85% от компаниите в световен мащаб планират да наемат притежатели на МВА дипломи. Този процент маркира възходяща тенденция, която достигна растеж от 22% за период от пет години и показва, че перспективите за работа пред притежателите на МБА са най-високи до момента.В допълнение, три от всеки четири компании заявяват, че планират да наемат хора директно на място в самите бизнес университети и така допълнително подчертават основното предимство на МВА образованието, а именно – напредъкът в кариерата. Заплатите също бележат висок ръст през 2015 г., достигайки ключовото ниво от 100 000 американски долара в САЩ. „В световен мащаб повече от половината работодатели увеличиха  началните заплати за новонаети притежатели на МВА степен през 2015 с 20 до 30%. Притежателите на МБА, които участват в годишното проучване на Advent Group също  твърдят че са постигнали подобни резултати, като 66 % от участвалите са успели да задържат добре платената си работа или се издигнат в кариерата, благодарение на своето обучение.

Интересувате се от МВА образование?

Топ MBA събитие в София

24 ноември, хотел Балкан

На събитието ще се срещнат на едно място топ международни бизнес университети от Европа и Северна Америка и престижни местни институции.

Есенната обиколка на Access MBA включва 125 международни бизнес университета и се провежда в 34 града в цял свят.  

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО!


Регистрация

За да бъдат одобрени за индивидуални срещи, кандидатите е необходимо да се регистрират на www.accessmba.com достатъчно рано преди датата на събитието (поне 5 дни предварително). Онлайн регистрацията е безплатна.  

За Advent Group

Създадена през 2004 г., Advent Group е независима медийна агенция, специализирана в сектора на висшето образование. Всяка година обиколките Access MBA и Access Masters Tours срещат 40 000 кандидати с 200 топ бизнес университета в рамките на над 100 събития по целия свят. Като световен лидер в индивидуализираните МВА събития, мисията на Advent Group е да подобри информираността относно бизнес университетите чрез възможностите на медиите, както и да насочва потенциалните кандидати към най-подходящите за тях университети и програми.  

 

Можете да намерите повече информация на:

Официалната страница на Access MBA: http://www.accessmba.com/

Официалната страница на Access Masters: http://www.accessmasterstour.com/

Официалната страница на Advent Group: http://advent-group.net/

 

Свързани публикации