Световноизвестните швейцарски колежи Glion и Les Roches с ексклузивно представяне в София!

Световноизвестните швейцарски колежи Glion и Les Roches с ексклузивно представяне в София!
Glion Institute of Higher Education и Les Roches Global Hospitality Education ви канят на едно ексклузивно събитие, което ще се проведе на 4 април от 18:30 ч. в х-л „Хилтън“, София!

Ако мечтаете да бъдете част от луксозната индустрия, не пропускайте да се регистрирате, за да научите от водещи институции в бранша къде може да ви отведе кариерата в луксозния сектор. Известен факт е, че Швейцария е популярна със своето гостоприемство, качество на образование и висок стандарт на живот! Гост на събитието ще бъде посланикът на Швейцария, който ще сподели интересни факти за страната и за швейцарските традиции в обучението по хотелиерство. Ще присъстват и възпитаници на Glion и Les Roches, които ще разкажат за своя кариерен старт и ще отговорят на всички въпроси, свързани с обучението в двете учебни заведения.

Кои са Glion и Les Roches Global Hospitality Education?

Glion и Les Roches са водещи институции за висше образование, специализирани в обучението по туризъм и хотелиерски бизнес.

Glion разполага с кампуси в Швейцария (Glion, Bull) и Лондон, а Les Roches има учебни бази в Blush (Швейцария), Costa del Soл (Испания) и Шанхай (Китай).

Les Roches попада в ТОП 3, а Glion – в ТОП 5 на най-добрите учебни заведения по хотелиерство в света (QS World University Rankigs 2018/19). Освен това, двата колежа се нареждат сред първите три институции с най-висока репутация сред работодателите (QS World University Rankigs 2019).

Учебните заведения предлагат специалности на бакалавърско и магистърско ниво, MBA програми и специализации в следните направления:Glion_Les Roches 1 (2)

  • International Hospitality Business;
  • Business Administration in Global Hospitality Management;
  • Luxury Management and Guest Experience;
  • Hospitality, Entrepreneurship and Innovation;
  • Finance, Real Estate and Hotel Development;

Реалният опит в бизнеса е сериозно застъпен в учебния план, като в зависимост от избраната програма студентите могат да прекарат от 1 до 3 работни практики навсякъде по света и да упражнят в реални условия наученото по време на теоретичните и практически упражнения.

Допълнителна информация ще получите на 4 април от 18:30 ч. в х-л „Хилтън“!

Заявете участието си ТУК!

Свързани публикации