Водещите милански модни академии NABA и DОMUS провеждат информационни срещи с наши кандидат-дизайнери

Водещите милански модни академии NABA и DОMUS провеждат информационни срещи с наши кандидат-дизайнери
Спонсорирана публикация

Презентациите ще се състоят от 11-13 март в София, Пловдив и Варна

 

Водещите милански модни академии NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) и mus Academy организират информационни срещи с бъдещи дизайнери в София, Пловдив и Варна за представянето си в България през март.

Събитията са безплатни и ще се проведат както следва:

  • София – 11 март, 15:30 часа, х-л „Гранд Хотел София“
  • Пловдив – 12 март, 15:30 часа, хотел „Тримонциум“
  • Варна – 13 март, 18:30 часа, хотел „Димят“

Предварителна регистрация можете да направите ТУК.

В рамките на представянията ще бъдат разгледани разнообразните академични програми, които могат да се изучават на английски или италиански език в NABA и Domus Academy. Предлаганите специалности са в направления: мениджмънт, комуникации, интериор, изкуство, дизайн и мода. Ще се разяснят и процедурите за получаване на стипендии с отстъпка до 40% от таксата за обучение за бакалаври и магистри.

Кои са NABA и DOMUS ACADEMY?

NABA и DOMUS ACADEMY са част от Laureate International Universities – международна мрежа от 80 партниращи си университети и академии от 28 държави. NABA и DOMUS имат тесни връзки с индустрията и затова предоставят възможност на възпитаниците си да навлязат уверено на професионалния пазар.  80% от дипломантите се реализират успешно в рамките на една година.

Партньори на академиите са някои от най-емблематичните италиански и международни компании Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и др. Неизменна част от обучението са реалните проекти, над които студентите работят.

Таксите за бакалавърските програми в NABA се формират на база семейни доходи, като повечето български студенти плащат по около EUR 5000  на година – три пъти по-малко от пълната учебна такса.

Бакалавърските и магистърски програми на академиите са акредитирани от министерство на образованието в Италия.

За пета поредна година Domus Academy утвърди своята позиция сред 100-те най-добри училища за дизайн и архитектура в Европа, избрани от Domus Magazine.

Заповядайте на:

  • 11 март – гр. София, 15:30 часа, х-л „Гранд Хотел София“
  • 12 март – гр. Пловдив, 15:30 часа, хотел „Тримонциум“
  • 13 март – гр. Варна ,18:30 часа, хотел „Димят“

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация ТУК.

Очакваме Ви!

Свързани публикации