Второ издание на класацията „Новатори в образованието“

Jobtiger.TV разговаря с организаторите на класацията „Новатори в образованието“ за промените в образователната система, сблъсъка на традиционното образование с динамично развиващия се свят, ролята на неформалното образование, нивото на българските новатори, професиите, които не съществуват все още, както и за второто издание на самия конкурс, който се провежда в момента.

Организаторите на класацията „Новатори в образованието“ се стремят да привлекат общественото внимание към позитивната промяна в начините на възприемане и преподаване на знания и към хората, които стоят зад нея. „Амбицията ни е всяка година класацията да насочва общественото внимание към личностите с най-голям принос към въвеждането на нови обучителни методи и технологични решения, които променят представата ни за образование, създават нови възможности за усвояване на знания или правят ученето по-достъпно за повече хора“, заявяват те.

Повече за конкурса може да откриете тук. Всеки може да номинира нов участник в конкурса на info@uchi.bg до 25 април 2015 година.

Свързани публикации