5 тенденции, от които работният ти гардероб се нуждае тази есен

Колкото и да не ни се искаше да разделим с лятото, вече е време да помислим разумно. Есента дойде и сандалите трябва да бъдат прибрани дълбоко. Вероятно сега цялата емоция, която изпитвате заради края на лятото, ви кара да си кажете „Не зная какво да нося през есента…“, а дрехите от миналата година ви се струват съвсем неподходящи.

В тази статия ще ви дадем 5 предложения, с които ще „спасите“ понеделник сутрин от криза на обличането.

В търсене на дрехи за работа, които са модерни и в същото време създават положителен имидж, ще вземем  няколко тенденции, които бяха представени за Есен/ Зима 2014. Те не само ще ви помогнат да оцелеете през работния ден и на събитията след това, но ще се чувствате успешни, модерни и силни.

1Нестандартно плетиво

Не се страхувайте да излезете с плетена дреха извън дома. Тази есен всички DIY (Do It Yourself) плетива са на почит, дори и да са в по-големи размери. Видяхме добри примери в колекцията на Calvin Klein F/W 14. И ако все пак искате да избягате от твърде „уютната визия“, не носете повече от едно плетиво в сет.

 

1

2Каре

Още от миналата година карето играе важна роля в зараждането на трендове от 90-те. А за този сезон шотландският десен краси широки панталони и oversized дрехи, които напомнят доста на „ризите на татко“.

 

2

Микро плисетас1

Нежни и прилежно нагънати, такива са плисетата и създават усещане за подреденост, дори строгост. В същото време, силуетът остава женствен, а възможностите за различни комбинации – много.

 

5

d1Дълги плетива

Вече поговорихме за плетивата, а сега ще видим и удължените им версии, които Marc Jacobs представи. Разбира се, те създават чувство за твърде много комфорт, което е подходящо за чай в неделя, но не и за работния понеделник. Все пак можете да го включите в работния си гардероб, но отново спазете правилото „едно плетиво в сет“.

3

Неонови проблясъцие1

Колкото повече го обмисляме, ярките и дръзки цветове задължително имат място в офисното облекло. Разбира се, не трябва да се прекалява с цвета, а само да се намеква за него.

Ето и някои много добри предложения за сезона, от които можем да се вдъхновим и да използваме.

4

Публикации от серията