Черната рокля – всичко, което ви трябва за елегантен външен вид

Черната рокля е основата на дамския гардероб. Препоръчително е всяка жена да има поне една такава рокля в колекцията си, защото е основна дреха, която може да бъде носена самостоятелно или в комбинация с други, и винаги ще изглежда добре. Подобно на платно, на което да рисувате, с нея можете да експериментирате на практика всеки ден и създавате напълно различни съчетания, които гарантирано ще изглеждат добре. Черната рокля е подходящото облекло за всеки повод, без ограничения. Сещате се за „малката черна рокля“ на Коко Шанел, нали? След като „майката на елегантността“ го е казала, ние можем само да се учим от нея.

Всичко необходимо, за да стилизирате черна рокля и да я направите подходяща за всеки случай, е малко въображение. В днешното ни първо видео ще видите как само с една черна рокля, 3 различни сака и малко аксесоари можете да имате различен сет, подходящ за всяка среща, интервю за работа или в ежедневието ви.

Не пропускайте да прочетете и останалите статии от нашата рубрика. А ако искате да видите и още неща, свързани с модата и дрехите, можете да разгледате и моя личен блог „Ножици“.

Публикации от серията