Лора от GENE: Обличаме характери

Лора Николаева ни разказа за пътя си от моделството през първата компания за грим до модния лейбъл GENE.

„В ДНК-то ни е закодирано както формата на сърцата ни, така и усещането ни за света – какво харесваме, къде се намираме. Името на компанията е всичко, което тя гони“.

“Мисля, че това, което ми се случва и това, че съм толкова влюбена в това, което правя, е извън моя личен човешки избор, мисля, че е даденост, към която е трябвало да отида“.

„Човек трябва да прави това, с което се чувства ОК. Аз налагам нещо, което далеч не крещи „Аз съм това“. Напротив, аз налагам нещо, което крещи „Не искам да ме виждате, искам аз да се виждам, аз да се чувствам добре“.

„Едно от нещата, които най-много ме палят в този бизнес, е това, че обличаш характери, идеи, хора, в минусите им, в плюсовете им. Освен това жените са интересни, ние имаме всички нюанси на цялата дъга. Това, което правим, е да си говорим за хората, които ни обличат, защото дрехите са само картинка, начин да изразим нещо. Магическо е да видиш жена, независимо каква е, която се облича в собствения си комфорт. Ако можем да постигаме това занапред – нищо повече не искам“.

Публикации от серията