78 фотографии за 78-мия рожден ден на БНР

78 фотографии за 78-мия рожден ден на БНР

Професионален фотоапарат ще получи най-добрият фотограф във фотоконкурса „Човекът, който ме вдъхновява“ на националната медия

От 24 януари до 24 февруари 2013 г., в „Софарма бизнес тауърс“ „Рекламно-издателската къща“ на БНР и интернет радио „Бинар“ ще представят 78 от най-интересните снимки във фотоконкурса „Човекът, който ме вдъхновява“. Инициативата е част от фестивалната седмица, посветена на 78-годишнината на БНР.

„Получихме интересни фоторазкази за достойни личности, обобщава директорът на „Рекламно-издателската къща“ (РИК) на Радиото Радомира Михова.  – Кампанията се превърна в своеобразен документален фотоколаж на любовта, добротата, щедростта и благородството в различните им лица и форми. Тъй като битката беше много оспорвана, решихме да възнаградим усилията на най-добрия фотограф, като му подарим професионален фотоапарат.“

На откриването на изложбата на 24 януари,  в „Софарма бизнес тауърс“ всеки автор ще получи за спомен своята оригинална снимка, отпечатана на високачествена хартия Hahnemuehle. 78-те най-добри фотографи пък ще имат своето уникално произведение във формат АЗ с виртуално паспарту и рамка.

Директорът на радио „Бинар“ Паулиана Новакова, която също участва в селекцията, споделя: “Това са лица на самореализирали се хора, които участват и създават света по свой избор. Това са и хората, които ние, екипът на радио Бинар, търсим, откриваме и правим свои съмишленици и съавтори.

Проектът „Човекът, който ме вдъхновява“ се реализира със съдействието на „Фактор България“, „Софарма“, “Beauty Bank” и Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Медиен партньор е JobTiger.

Свързани публикации