Интересни и забавни сайтове за кратките работни паузи

POB2Y8A2NU

През работния ден често се случва да се появяват кратки промеждутъци без текущи задължения – приключили сте някоя задача и имате десетина минутки до следващата. Една от тези ситуации, в които нямате достатъчно време да излезете от офиса и да свършите нещо друго, но пък вече ви е дошло до гуша да refresh-вате нюзфийда си във Фейсбук и да се чудите как да убиете времето по забавен начин. Следват няколко любопитни страници, които да запълнят тези работни паузи с приятно и увличащо съдържание.

  1. Huffington Post Good News

Раздел от сайта на Huffington Post, но изцяло с добри и мотивиращи новини, които ще ви накарат да се усмихнете и ще ви заредят с позитивна енергия.

  1. 100 Awesome Things

Добър човек със свободно време е направил сайт, в който споделя страхотни и забавни неща, които вероятно са се случвали на всички ни в някакъв момент. Като това да се спънем и паднем, но да разберем със задоволство, че никой не ни е видял. Усмивките са гарантирани.

  1. Novni

Криво ви е. Ядосани сте на колегата, който пак не си е свършил работата. Или пък на онзи ненужно остър коментар на шефа ви. Но не ви се говори с никого. Напишете го тогава – Novni е сайт, в който напълно анонимно може да споделите нещо, което ви тежи, без да се притеснявате. Да си излеете всичко, дори нещо по-сериозно. Ако пожелаете пък, можете да позволите и коментари и да си поговорите с някой непознат, който е съпричастен към ситуацията. И не – не е толкова отчаяно, колкото звучи. Всъщност е доста разтоварващо.

  1. Google – Year In Search

От Google са анализирали най-честите неща, които търсим през платформата. След това са ги събрали на едно място и са добавили чудесна, красива визуализация. Поспрете се за малко и тук.

  1. Big Think

Страница за обмяна на интересни знания и новини, а също и за обсъждане на смислени теми. Всичко, което ще видите или прочетете на сайта, е филтрирано като важно, актуално, провокатиовно – от анализи свързани с изкуство до актуални политически или социални теми. Освен това информацията е поднесена интерактивно, ведро, приятно, без да губи сериозността си.

И още пет интересни сайта за разтуха

Свързани публикации