Кандидат за работа праща голи снимки на HR мениджъра, разминава му се със срам

Хората правят какви ли не грешки при кандидатстване за работа, но тази е повече от шокираща. 23-годишен американец получава предложение за работа от местна компания. По-късно той изпраща чисто гола своя снимка през телефона си на HR мениджъра на компанията (жена). На два пъти. Отгоре на всичко на следващия ден кандидатът се обажда във фирмата, за да търси обратна връзка. Дамата, получила снимките след края на работно си време, чак тогава осъзнава, че те са пратени от кандидат за работа. 

Оказва се грешка – младежът искал да прати снимките на друг. За негов късмет HR мениджърът приема извинението му и се отказва да търси наказателна отговорност, въпреки че вече е започнало полицейско разследване. От друга страна – човекът със сигурност няма да спечели работното място и ще стане обект на подигравки. 

Според онлайн изданието Buzz60, цитиращо HR мениджъри, все по-често се срещат грешки, свързани с т.нар. Sexting – изпращането на съобщения със сексуално съдържание.

Вижте списъка от най-шокиращите опити на кандидати да впечатлят потенциалния си работодател при кандидатстване за работа, придружени със съвети как да бъдем нестандартни по правилен начин.

Свързани публикации