Нашата идея – твоят нов бизнес

Вземи идея от нас и стартирай свой бизнес!

От 7 до 13 oктомври в City Center Sofia ще чуете за embrioo Инкубатор, първият по рода си инкубатор, който формира екипи от млади хора с различни таланти и умения  и им дава конкретни идеи, които те да превърнат в свой бизнес.

Това е алтернативна възможност за младите. Инкубаторът има прост механизъм, който обаче ще промени малкия и среден бизнес и ще даде шанс на стотици младежи да имат свой бизнес. А ето и как работи:

Inkubator_new_BG_version

Посетителите ще имат възможност да се запознаят с първият успешен екип. Също така, ще научат как се е променил животът на група студенти, които още преди да са напуснали университета стартират собствен бизнес с идея, която е взета от embrioo.com, дори и без да са се познавали преди това!

Чрез embrioo.com всеки човек може:

  • да доразвие идеите си в бизнес концепции, без да плаща на консултанти;
  • да работи в интернационални екипи и да се учи в реална среда;
  • да обогати своето портфолио и aвтобиография;
  • да участва в корпоративни бизнес казуси;
  • да има бърз достъп до топ мениджъри от цял свят;
  • и сега вече … да стартира собствен бизнес дори и без идея.

Сега embrioo.com, в партньорство с JobTiger.tv, търси млади хора, които искат да имат собствен бизнес. Всеки ден между 7 и 13 октомври, от 12:00 до 13:00ч., ще ви накараме да се почувствате като звезда. Дълъг червен килим ще ви отведе до сцена, където да дадете интервю и да споделите пред камерата ни вашите звездни планове!

На 9 oктомври от 10.00ч до 11.00ч. ще се състои и медийна пресконференция на embrioo.com. Място на провеждане: зала „Галерията“, ет. 1, CCS

Очакваме ви от 7 до 13 октомври в централното фоайе на City Center Sofia, защото ние вярваме, че в България има много талантливи млади хора, които трябва да повярват, че тук има място за тях.

Публикации от серията