Най-добре платените звезди за 2015 г.

Множество проучвания в последните десетилетия сочат, че парите не са най-големият мотиватор. Признание, възможност за реализация на личния потенциал, отворена кариерна стълбица, чувство за социална значимост на извършваната работа и лична удовлетвореност – обикновено тези показатели изпреварват заплатата по отношение на мотивацията. Разбира се, това е само частично вярно. Мотиваторите се сменят според житейското развитие на хората, но парите винаги си остават някъде в „Топ 5“, независимо от възраст, социално положение и сфера на дейност. Нормално е – финансите дават сигурност, независимост, свобода, лукс, възможности.

И независимо от всички претенции и пози, човечеството продължава да се вълнува какво има в „чуждата паничка“. Още по-засилен е интересът, когато става дума за паничката на истински богатите знаменитости. Кой от тях по колко печели, защо и как успява, какви са качествата му? Подобни въпроси вълнуват повечето хора. Отчасти този интерес е плод на невинно любопитство, а понякога, на по-сериозен интерес. Интерес, продиктуван от желанието на хората да разбират с какво биха могли да печелят „големи пари“ и да станат известни. Ясно е, че няма нито един много богат миньор, но пък има много богати музиканти и спортисти. Респективно, изводът е, че ако човек се надява бързо да забогатее и да се сдобие със слава, вероятно е по-перспективно да избере подобна кариера.

Forbes е издание, което от дълги години прави класации на богатите хора. В това видео можете да се запознаете с най-новата класация на медията – най-добре печелещите звезди за 2015 г. Някои от героите на тази статистика ще ви бъдат познати, други ще ви изненадат. При всички положения е любопитно да видите кой и с какво забогатява през тази година.

Свързани публикации