Последните 3 заглавия в конкурса „Книгата, която ме вдъхновява“ са вече известни

В началото на август стартира конкурсът „Книгата, която ме вдъхновява“. Целта на инициативата бе да провокираме четящите българи да номинират най-вдъхновяващите за тях заглавия в търсене на 30-те любими за всички вас книги.

Ето че днес вече запълнихме и последните 3 празни позиции в Топ 30. Последните заглавия, влизащи в класацията са:

cache_200_500_chetirilogiyata-zhelezniyat-svetilnik-prespanskite-kambani-ilinden-glasovete-vi-chuvamМного български роман. Обхваща голяма бурна епоха. Човешки отношения, национални и църковни борби, патриотизъм.

cache_200_500_prikazka-za-stoedinОсвен че е увлекателна като сюжет, книгата е пълна с оригинални мисли и невероятно чувство за хумор. Освен това има много смешни имена 🙂
Най-много ме вдъхновява финалът, но няма да го усетите правилно ако не прочетете цялата книга.

cache_200_500_maverikТова не е роман или пък книга по бизнес и мениджмънт. Това е една от най-силните и вдъхновяващи автобиографични книги, които съм чела и я препоръчвам горещо на всички бъдещи и настоящи служители, лидери и предприемачи, които търсят промяната отвъд социалистическия и капиталистически начин на управление.
Книгата е посветена на едно необикновено място за работа, станало световно известно с революционния си начин на управление. Това е разказ за една компанията, която доказва, че печеленето на пари и промяната и подобряването живота на служителите могат да вървят ръка за ръка. Компания, в която служителите сами определят заплатите си, къде и кога да работят, както и те решават кой да бъде уволнен.

10

Гласуването за подреждане на финалния Топ 30 е вече отворено. От днес, до 26 октомври, ще можете да гласувате за заглавието, което смятате за най-вдъхновяващо от любимите 30. Именно вашите гласове ще подредят финалната класация. А на 1 ноември ще обявим както всички 30 заглавия, които бяха седмични финалисти през изминалите 10 седмици, така и първите 3 най-вдъхновяващи книги за съвременния български читател.

Сега всичко е във ваши ръце. Нека видим кои са книгите, които носят най-много вдъхновение и си заслужава да бъдат четени, препрочитани и препоръчани!

Публикации от серията