Звездите ви съветват: Елате на Национални дни на кариерата

Овен

HR: Ядосвате се, че изложението е 2 дни, защото още през първия сте установили, че студентите не правят нищо по вашия начин.

Посетител: Проучвайки как да излезете на пазара на труда, установявате, че това не е като да се разходите до кафенето в студентски град, но вие не се плашите даже вземате колегите си с вас, ей така и те да видят, че няма нищо страшно.

Телец

HR: Нямате търпение да стане 12, за да се сервира обяда и да си похапнете.

Посетител: С ужас установявате, че мислейки за поредното хапване не сте съсредоточили в последния разговор с работодател.

Близнаци

HR: От големият ентусиазъм, който таите в себе си, установявате, че още преди обяд сте преизпълнили плана си за интервюта с кандидати.

Посетител: Прескачате от щанд на щанд без почивка, което е ключ към успешното ви представяне.

Рак

HR: Цял ден се чувствате много комфортно, грижейки се за младите специалисти и техните кариерни нужди.

Посетител: Настроенията ви се сменят по-бързо от слънцето, дъжда и снега през месец Март.

Лъв

HR: Закъснявате за форума, но пък външният ви вид, както винаги е безупречен. Не се притеснявайте! Сега е времето да сте спретнати.

Посетител: През целия ден ви правят комплименти за снимката на вашата автобиография. Само вие си знаете колко кадъра са били заснети преди съвършенството.

Дева

HR: Цял ден се дразните, че колегите ви, които са подредили щанда – изобщо не са си взели поука от миналия път и отново не са го подредили по правилния начин.

Посетител: Чудите се на приятели си, че не са си подредили автобиографията, както сте ги посъветвали. Все пак има един правилен начин, нали..?!

Везни

HR: Толкова много кандидати ще минат през щанда ви, че още от сега се притеснявате как ще вземете решение на края. Но пък украсата му е безупречна.., е то няма и как да е иначе, щом вие сте замесени.

Посетител: Цяла сутрин се колебаете се дали да сложите бялата или черна риза, за ваш късмет събитието е два дни и ще успеете да стигнете до щандовете на работодателите.

Скорпион

HR: Ще решите да се правите на чужденци, когато ви заговори някой, все пак езиците са предимство, а всеки трябва да се потруди за кариерата си.

Посетител: Сега е моментът да се отдадете на вдъхновението, но обмисляйте малко повече действията си. Това е предпоставка за успех на форума.

Стрелец

HR: С чар и откровеност, или може би в обратна последователност ще присъединявате нови членове към екипа.

Посетител: Обещахте на приятелите си да се срещнете на форума днес, но вие знаете, че днес е широко понятие. Все ще стигнете при тях до следобед. Или на другия ден!

Козирог

HR: Докато слушате колегите на другите щандове, които молят за материали на заем, вие с удоволствие гледате своя багаж, прилежно подреден 2 седмици предварително.

Посетител: Докато другите посетители се чудят къде да си принтират CV-то вие имате даже 100 допълнителни бройки.

Водолей

HR: Знаете си, че мразите, когато някой се опитва да наложи своята гледна точка от инат, а не защото наистина сте прави. Бъдете склонни на компромиси и участието ви в Национални дни на кариерата ще се увенчае с успех.

Посетител: Успешно отблъсквате всички коментарите на роднините си, че вече сте станали голям човек и ви е време да започнете работа. Те обаче вземат нещата присърце и идват с вас на изложението, за да са сигурни, че сте попитали всичко, което ги вълнува.

Риби

HR: Развихрете фантазията си и се отдайте на творчество. На форума ще имате успех, ако подхождате по-нестандартно.

Посетител: Преглеждайки пазара на труда, решавате, че там няма нищо за артистични души като вас. Обаче знаете, че това е само извинение – всъщност сте си добре като лентяй в момента и няма нужда да си нарушавате спокойствието.

 

 

 

 

 

 

 

Свързани публикации