5 нови мениджъра в Макс

Телекомуникационният оператор Макс обяви едновременно 5 нови назначения в мениджмънта си. В съобщение до медиите компанията заявява, че разширява своята управленска структура, за да ускори процеса по предлагане на следващо поколение услуги на българския пазар.


Andrey Rasiiski Андрей Расийски става главен технически директор на Макс и ще отговаря завсички звена в Техническа дирекция. Андрей има 23-годишен опит в телекомуникациите и информационните технологии, отговаряйки за развитие на фиксираните и безжични мрежи, управление на проекти и имплементация, разработване на нови продукти и услуги, бизнес развитие и трансформация.


Dobromira MarinchevaДобромира Маринчева се присъединява към Макс като главен маркетинг директор. Тя има богат местен и международен опит в работата с корпоративни стратегически клиенти, придобит в продължение на дълги години във Виваком и във водещ телеком оператор в САЩ.


Alexander PhilipovАлександър Филипов става директор „Продажби на дребно и дилъри“ след 15-годишна кариера в ИТ и телеком бизнеса, управлявайки сфери на дейност като операции, финанси и продажби.


Alexander Vasilev

Александър Василев ще оглавява звеното за „Бизнес пазари и търговски партньорства“ с 10-годишен опит зад гърба си в телекомуникациите и ИТ индустрията, специализайки изключително в индивидуални продукти и решения за финансови организации.


Elena Cholakova

Елена Чолакова, опитен професионалист в областта на обслужването на клиенти ибизнес продажбите, поема позицията на директор „Обслужване на клиенти“. Тя има повече от 11 години опит в различни местни и международни компании.

Свързани публикации