JobTiger подарява 3 пропуска за целодневен международен семинар

Нови пазариНа хоризонта се задава едно любопитно събитие, което е доста по-различно от традиционните. В него няма да става дума за мотивация, ефективност, преговори или бизнес стратегии. Не. То е посветено на по-общата и крайно любопитна тема за пазарите извън България. Онези пазари, които всеки роден предприемач иска в даден момент да покори.

Събитието „Нови пазари“ ще се състои на 25 февруари, четвъртък. В него ще бъдат засегнати редица теми – счетоводни, юридически, технологични и социокултурни. Всички те са посветени на правенето на бизнес в чужбина и различни аспекти от този процес. Пълната програма и лекторите са обявени на сайта на събитието и дават представа за онова, което ще се случи на 25 февруари.

Като традиционен партньор на организаторите от TotheTop, JobTiger ви подарява три пропуска, които ще бъдат разиграни тук, в медийния ни сайт jobtiger.tv. Ако желаете да получите един от тези пропуски, вижте простото условие, което сме поставили. А именно – моля, разкажете в няколко изречения защо искате да посетите семинара. Тримата, които отговорят най-убедително и интересно, ще получат по един пропуск. Коментарите публикувайте под този анонс и си стискайте палци. Краен срок – 23 февруари, 18.00 ч. Победителите ще бъдат обявени на 24 февруари преди обяд. Вие сте на ход. Успех!

Свързани публикации