Свилоцел предоставят възможности за инженер-химици, преквалификация в химическата индустрия и владеещи китайски език

Свилоцел ЕАД е част от холдинга Свилоза АД. Химическото предприятие е единствено по рода си на Балканите – занимава се с производство на сулфатно избелена целулозa, която е суровина за производството на различни видове хартии и картони.

Компанията участва в „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2018 , защото търси да наеме различен тип специалисти, но особено се интересува от инженери и инженер-химици за различните фази на производството, както и от специалисти с китайски език, които да работят с азиатските клиенти на предприятието, чиято продукция е 90% експортно ориентирана. Това ни разказа Красимир Кръстев, мениджър „Продажби“ в Свилоцел. Той обърна внимание и че фирмата предлага и стипендиантска програма, включително за хора, които още не са завършили или такива, които просто искат да се преквалифицират. Поемат се разходите за обучението на одобрените кандидати по дадена химическа специалност, а след това им се предлага и трудов договор.

Тъй като предприятието е разположено в Свищов, компанията има и програма за подпомагане на релокирането на нови служители в града.

Чуйте още подробности във видеото.

Свилоцел ще участват и в бургаското събитие от „Национални дни на кариерата“ 2018 на 2-ри април в Бургаски свободен университет, между 10 и 15 ч.

Не пропускайте възможността да намерите своята работа или стаж на оставащите събития от форума. Повече на: http://national.careerdays.bg/

Свързани публикации