Нейчо Величков стана изпълнителен директор на Макс

Max logoНейчо Величков е новият изпълнителен директор на телекомуникационния оператор Макс. Г-н Величков има 20-годишен опит в бранша, работейки за различни международни оператори и консултантски организации. Заемащият досега поста на изпълнителен директор Питър Ковел ще продължи да бъде съветник на компанията и на новия й ръководител.

Нейчо Величков започва професионалното си развитие в Мтел, а между 2004 и 2008 г. работи в Българска телекомуникационна компания (БТК) като директор „Корпоративни продажби“ и групов директор „Бизнес пазари”. В периода 2009 – 2010 г. оглавява ArmenTel – арменското подразделение на VimpelCom, а от 2011 до 2015 г. е асоцииран партньор в консултантската компания „Inventive Consult“ в Хонг Конг.

Новият изпълнителен директор на Макс е завършил „Международни бизнес отношения“ в Московския държавен институт за международни отношения, Executive Management MBA в City University в Сиатъл и притежава допълнителни квалификации по управление, лидерство, иновации и технологии от „Sloan School of Management“ на Масачузетския институт за технологии (MIT).

Свързани публикации