Яна Аврамова: Започна ли нещо, трябва да го докарам до край

„Историята е интересна – намериха ме от JobTiger и стана случайно. В предишната фирма търсeхме хора, намерихме JobTiger онлайн и се видяхме, за да им обясним какви хора търси холандската ни компания. По някакъв начин обаче от JobTiger ме свързаха с холандския език и един ден ме намериха точно, когато в старата фирма бях стигнала до момент, в който нямаше накъде да се развивам“.

Яна Аврамова в момента е оперативен директор в Инвестор.БГ и за нея „да си оперативен директор е най-сладката позиция – това е човекът, който координира работата на отделите така, че към крайния клиент да покажем един цялостен продукт. Имаме 22 уебсайта и това, което един потребител вижда, е сайт и текст, но зад това седи екип от над 100 души“.

Яна твърди, че животът й е „наниз от много щастливи случайности и всяко нещо е играло роля в развитието ми“. От видеото ще научите как е взимала решенията за обучение и работа и как е изминала пътя от увлечението към рисуване като дете до мениджмънт в частно училище в София, мениджмънт в университета в Грьонинген Холандия, академичната степен по дизайн и маркетинг в Кралската академия по изкуствата, връщането в България, оглавяването на офис на холандска фирма в България и сегашната й позиция.

Интервюто е заснето във ФотоСинтезис Арт Център. Гримът е от UNE.

Публикации от серията