4 тактики за разнообразяване на стандартната офис визия

Както сме си говорили и друг път в модната рубрика, корпоративният стил е предимно консервативен и често умело успява да скрие индивидуалността и да прикове хората в рамките на една негласно определена униформа. Има обаче и начини за разнообразяване. Различните индустрии дават различна свобода за добавяне на нетрадиционни елементи или аксесоари в облеклото, от които смело можете да се възползвате.

Предложенията, които ще видите в клипчето, са 4. Може би някои от тях ще ви се сторят прекалено смели, може би някои от тях ще приложите и в ежедневието си. Оставяме на вас да прецените дали ще се осмелите да освежите строгата корпоративна визия с животински принт, малко блясък, рокля по тялото или къси панталонки.

Ако все пак съберете смелост да опитате, със сигурност ще се почувствате по-добре „в кожата си“, защото дрехите са израз на индивидуалност. И не е задължително да приложите точно тези 4 елемента. Можете да опитате и с други. Важно е да запомните, че начинът, по който излизате облечени сутрин, може да определи настроението ви и постиженията ви през деня.

Публикации от серията