4 знака, че работите на погрешното място

Човек прекарва повече време в работата, отколкото вкъщи със семейството – това е факт, който е познат на всекиго. И именно поради тази причина е от централно значение да ходим на работа с удоволствие или поне без неприязън. Повече от очевидно е, че пребиваването в офис, в който не се чувстваме добре, с времето ще натежи всекиму.

Но какъв избор имаме? Все пак, както гласи едно класическо наблюдение, „всеки трябва да плаща ипотека“. Не можем да си позволим да останем без работа, нали? Това е наистина сериозен проблем и той засяга повече хора, отколкото си представяте. Различни международни проучвания твърдят, че между 70 и 90% от хората се чувстват слабо или напълно неангажирани с работата си. Стряскаща стойност, която е сигурен белег, че омерзението към една работа не е изключение и не се наблюдава само при малцина хора без късмет.

Но нека подходим малко по-бавно и систематично. Може би не си мразим чак толкова работата, не е изключено да преувеличаваме под натиска от някои неприятни събития, които може да са ни се случили напоследък. Горното видео е добър индикатор в тази посока. Проверете дали са налице изброените 4 знака и едва тогава ще знаете дали имате сериозен проблем. Не бързайте с опитите за кариерна промяна, ако се окаже, че посоченото от експерта, не се отнася до вас. Но пък ако в това видео се описва точно вашата ситуация – е, вероятно е време да си потърсите нов работодател.

Свързани публикации