5 безплатни онлайн ресурса за стартиране на дизайнерска кариера

5 безплатни онлайн ресурса за стартиране на дизайнерска кариера

Beginners Adobe Photoshop, Adobe KnowHow (Adobe Photoshop за начинаещи)

Това ръководство за начинаещи ще ви разкрие основите на Adobe Photoshop с лесни за следване практически упражнения. Ще имате възможността да се научите как да си настройвате работната среда и да изпълнявате различни функции за редактиране, типични за програмата.

Ниво: Начинаещи

Продължителност: 14 часа / 26 урока

Learn Adobe Illustrator From Scratch, Udemy (Научете Adobe Illustrator от нулата)

Искате да създавате смайващи графики? Може и да успеете, но първо е добре да започнете с основите. Именно тях ще научите в този курс по базисни техники за Illustrator. А след това ще преминете към темите за напреднали, които ще ви позволят да казвате с увереност, че разбирате от графичен дизайн.

Ниво: Всички нива

Продължителност: 11 час / 41 урока

Adobe InDesign for Beginners, Adobe KnowHow (Adobe InDesign за начинаещи)

Този курс ще ви научи да използвате мощните инструменти и техники, заложени в InDesign, за да създавате висококачествени визуални оформления. Ако се посветите на съвестно учене, ще се разберете също и как да работите с графики и таблици, цветове и ефекти. Едва ли ще е лесно, но усилието си заслужава, ако сте решили да се посветите на дизайна.

Ниво: Начинаещи

Продължителност: 11 часа / 21 урока

Introduction to Graphic Design, Udemy (Въведение в графичния дизайн)

Всеки човек понякога се спира пред красив плакат или фирмено лого и с искрен интерес го разглежда. Такива неща се случват обикновено, когато нещо е наистина красиво и привлече вниманието ни. Ако обаче искате да бъдете сред създателите, а не просто сред зрителите, този курс вероятно ще ви е много полезен. Той ще ви въведе в принципите и елементите на добрия дизайн.

Ниво: Начинаещи

Продължителност: 1 час / 12 урока

Adobe Photoshop CS6 Essential Tools, ALISON (Adobe Photoshop CS6, основни инструменти)

Този курс е замислен да ви научи да манипулирате и ретуширате с функциите на въпросния софтуер. Ще бъдете „съпровождани“ из дебрите на потребителския интерфейс на програмата и ще научите основни техники за редактиране и обработка на изображения.

Ниво: Начинаещи

Продължителност: 2 часа / 8 урока

Публикации от серията