6 кратки онлайн курса, които можете да завършите в обедната почивка

stocksnap_rwaiwjwrky

Искате да направите CV-то си по-силно и грабващо вниманието на потенциалните работодатели? Или се надявате да усвоите нови умения, които да ви помогнат да изпълнявате по-добре настоящите си задължения? Или пък се интересувате от определена тема, без да е пряко свързана с работата ви? Обмисляли сте да запишете онлайн курс, за да го вместите по-лесно в програмата, но няма ли да се проточи твърде дълго?

Някои онлайн курсове отнемат десетки часове, дни или седмици, така е. Но други са с обща продължителност по-малко от час.

Ако не вярвате, вижте тази селекция, кликнете върху избрано заглавие и ще се уверите сами. Можете да ги завършите, докато се излежавате по пижама или дори в обедната си почивка.

  1. Как да постигате успех във всичко, което правите, Udemy

Успехът не се постига за ден, но можете да направите първата крачка от пътя, който ви предстои да извървите, за час. Този професионално подготвен курс за личностно развитие е воден от софтуерен инженер и представлява страхотен източник, благодарение на който да започнете да преодолявате бариерите – физически, интелектуални или емоционални, които до момента да ви пречели да стигнете до върха.

Продължителност: 1 час/ 15 лекции

  1. Водене на дневник – навик на успешните хора, Udemy

Как успяват най-успешните? С лист и химикалка, разбира се. Този курс ще ви научи как да ги използвате при взимането на важни решения и предприемането на сериозни промени в живота ви.

Продължителност: 31 минути/ 11 лекции

  1. MS Excel – от 0 до специалист за 1 час, Udemy

Може да не ви се вярва, но ще ви трябва само час, за да покриете основите на боравенето с програмата, да улесните работата си в офиса, да усъвършенствате това умение и да го добавите без никакви угризения в CV-то си.

Продължителност: 1 час, 11 лекции

  1. Уеб разработка чрез практика: HTML/ CSS от нулата, Udemy

Ако имате някакви амбиции за работа в сферата на програмирането, но сте напълно начинаещи, изпробвайте този курс по уеб разработка. Може пък да се окаже занимание точно като за вас.

Продължителност: 1 час/ 21 лекции

     5. Въведение в управлението на личните финансови дългове, ALISON

Не е необходимо управлението на личните ви финансови дългове да отнема цял ден и да занимава съзнанието ви постоянно. С този курс ще можете да се справите с тях бързо и спокойно.

Продължителност: 1 час

     6. Основи на Google Документи, ALISON

Работата с Google Docs не е никак трудна, но много хора все още са резервирани при използването им, а и определено ще ви е от полза да си припомните всички възможности и да научите някои хитрини за по-голяма ефективност.

Продължителност: 1 час

Публикации от серията