Ангелът на добрата автобиография

Изпитвали ли сте чувството, че докато пишете автобиографията си, в главата ви сякаш започват да шепнат два противоречащи си гласа? Наставленията им са различни, а вие не знаете как точно да постъпите и кой от „гласовете“ ви е приятел.

Причината за подобни ситуации е, че повечето хора не са компетентни в писането на CV. Откъслечните познания, събирани на случаен принцип в интернет, започват да си противоречат и резултатът е печален – най-важният маркетингов документ в живота ви, вашата автобиография, придобива вид, който не може да грабне вниманието на рекрутърите и HR експертите. Оттам до изхвърлянето на CV-то ви в кошчето има само една малка крачка. А вие не искате това да се случва, нали?

Ако искате да си подготвите документите наистина качествено и правилно, отделете достатъчно време, за да съберете информация и да я разберете. Напишете си домашното и едва тогава пристъпете към писането на автобиография. В това кратко видео ще видите веселото отражение на трудностите, типични за всеки, който не е компетентен в кандидатстването за работа. И за да не стане грешка – наистина трябва да слушате леко скучния ангел от филмчето.

Свързани публикации