SCALE UP Your Career 2020 среща на живо опитни специалисти с водещи работодатели

Scale Up-fb-cover

Конферентната програма на форума предлага практически работилници и интересни лекции, за да ускорите бързо кариерата си – на 29ти септември от 10 до 17 ч. в  Интерпред – СТЦ София

Кариерата ви е в застой и не знаете какво да предприемете? Доколко перспективна е професията ви и как да бъдете винаги желан кандидат на пазара на труда? Търсите по-добра реализация и искате да се представите пред водещи работодатели? Но как точно да заинтригувате специалистите им по подбор…

48917733217_a2413b0ae8_oВъзможно е да имате още много въпроси, особено ако сте с повече от 2 години професионален опит. Отговорът на всички тях обаче е само един: заповядайте на третото издание на SCALE UP Your Career – на 29 септември от 10 до 17 ч. в  Интерпред – СТЦ София – и ще „сверите часовника“ си в реални срещи с водещи работодатели, нашумели лектори и интересни специалисти. Събитието е безплатно за търсещите работа или кариерни насоки и ще се проведе на живо при спазване на всички мерки за безопасност. Организатори са JobTiger – пионер в реализирането на кариерни форуми у нас и Career Guide – платформа за цялостно кариерно ориентиране и развитие.

Различно, иновативно, запомнящо се

SCALE UP Your Career не е просто форум, който ви дава шанс да разговаряте с представители на компании, които ви допадат. Не е и просто конференция с поредица от лекции. Идеята на събитието е да ви помогне да тласнете кариерата си в желаната от вас посока – чрез иновативни методи на подбор, практически работилници и срещи с впечатляващи личности. И то на едно място и в рамките само на един ден.

48917736537_4f6f991300_oПо време на събитието ще можете да се запознаете с Георги Ненов, събрал в серията си от подкасти „Свръхчовекът“ уроците на повече от 200 успели личности. В рамките на SCALE UP Your Career  ще има и  практическа работилница за управление на лични финанси, водена от Стойне Василев – собственик на най-популярния сайт за лични финанси у нас SmartMoney.bg. Посетителите на форума ще могат да се срещнат и с Лили Георгиева (автор на настолната книга за кариерна промяна „От любов към себе си“ и създател на изпитаната методология за кариерна промяна „Устрем“) и да разберат от самата нея как да се представят въздействащо пред работодатели, партньори и клиенти.

Пълната програма на конференцията можете да видите на този линк.

Всеки присъствал лично на конференцията ще получи и безплатен достъп до бъдещи уебинари за кариерно развитие.

Входът за посетители е напълно безплатен! Изисква се само предварителна регистрация на сайта на събитието.

За повече информация, интервюта и въпроси: events@jobtiger.bg, +359 2 491 80 24 и +359 88 408 6003

www.scaleupyourcareer.com

 

 

Свързани публикации