Ключови бизнес съвети за мениджъри – Хариет Грийн

Какво да направя, какво да направя, какво да направя…? Подобен въпрос си задават много мениджъри от високите ешелони на бизнеса. И наистина – как да постигнем успех в работата, как да израстваме, как да бъдем добри и успешни шефове, коя е тайната на успеха в крайна сметка?

Очевидно е, че няма един точен отговор на подобни питания. Това обаче не пречи да се потърсят някои рационални и проверени алгоритми, които са приложими, независимо от бизнес модела, социокултурната среда и всички останали променливи. Повечето хора, които са постигнали големи успехи, имат общи черти, навици и правила, които безотказно им помагат да постигат целите си и да просперират.

Съветите на Хариет Грийн са събрани в рамките на по-малко от една минута. Грийн е доскорошен изпълнителен директор на огромната туристическа компания Thomas Cook Group и заплатата й за 2013 г. е била близо 3 милиона британски паунда. Хариет Грийн е обявена също и за една от най-влиятелните 100 жени във Великобритания – признание от BBC за бизнес успехите й. Струва си да чуем какво има да каже подобна личност с богат управленски опит.

Свързани публикации