Водещи работодатели ще търсят кадри онлайн на 21 октомври

Virtual-01

Още 20+ компании се включват в Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

Тазгодишното, 11-о поред, издание на единствения у нас специализиран кариерен форум за секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг няма да приключи с последното си събитие на живо – на 20 октомври в гр. Габрово. Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, организирани от JobTiger, продължават изцяло онлайн – на 21 октомври от 11 до 17 часа на този адрес.

Във виртуалния ден ще се включат нови над 20 работодатели и HR компании, повечето от които нямаха свои представители във форумите на живо. Така че, дори и да сте сред онези над 1600 посетители, които вече са потърсили своята нова работа или стаж на място в София, Пловдив, Варна и Габрово – не пропускайте онлайн срещите и с тези водещи работодатели. Кои са те – може да видите на този линк.

Какво ви прави предпочитан кандидат?

Знаем, че не е лесно да стартирате или развиете желаната кариера в момент на криза, довела до намаляване на свободните позиции на пазара на труда и при продължаваща пандемия, която възпрепятства общуването на живо и спокойното придвижване и посещение на събития.

Но знаем и че водещи компании, опериращи в секторите ИТ, комуникации и аутсорсинг, търсят своите нови кадри. Предпочитаните кандидати са тези с технически интереси и познания, както и хората, владеещи чужди езици. За да привлечете вниманието на работодателите, опишете накратко силните си страни и досегашните си постижения в профила си, когато се регистрирате за виртуалното издание на Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Това е много важно, тъй като за първи път на онлайн кариерен форум у нас работодателите ще имат опцията и те да инициират контакт с кандидат, от чието кратко представяне и СV са впечатлени. С въвеждането на тази иновация екипът на JobTiger дава шанс и на търсещите, и на предлагащите работа да проведат своите най-ползотворни срещи и да бъдат проактивни.

Не сте участвали в онлайн форум досега и се чудите как се случва…

Възможно е много да ви хареса, защото не е нужно да се обличате и подготвяте специално, нито пък да бързате и да пътувате до определено място. Няма и притеснителни срещи лице в лице с непознати хора. Може просто да пиете кафето си, докато от удобно за вас място (диванът в хола ви е съвсем възможна опция…) се включите в чат интервютата със специалистите по подбор. Не само може да сте по пантофи, но може да участвате в събитието от всяка точка на света – лесно, приятно и напълно безопасно!

Това, което ви трябва, е устройство с добра интернет връзка и предварителна регистрация на този линк.

Участието в  Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг е безплатно за търсещите нова работа или стаж.

За повече подробности относно Виртуалния ден на кариерата в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, посетете сайта на събитието: или се свържете с екипа на JobTiger на: events@jobtiger.bg и 088 408 6003

Организатор: JobTiger. Партньори: JobTiger.tv, HR Industry, Министерство на икономиката, Тракия икономическа зона, Журнал за жената, сп. Мениджър, Аз мога — тук и сега, b2b Media, uchi.bg, TeenPortall, teenews.eu, Международна награда на херцога на Единбург – България, 9 Academy, ABLE Mentor, buljobs, Агенция по заетостта, ISIC International student identity card, Кариера за теб, Областна администрация Габрово, Община Варна, Транспорт и Логистика.bg, Karieri.bg, Jooble, IT Step Academy u EVENTIPLIER.

 

 

Свързани публикации