Дни на кариерата в икономическите сектори – изложители (част 5)

Дни на кариерата в икономическите сектори – изложители (част 5)

Ела на Дни на кариерата в икономическите сектори!

Професионалните възможности и стажантски позиции в трите сектора ще те очакват на живо в УНСС на 22 ноември 2022 г. и на 24 ноември на платформата на Brazen Technologies!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Tavex

Tavex е българският клон на Eстонския холдинг Tavid AS, опериращ в 12 държажи, включително България от 2009г. Основната дейност на компанията е търговия с инвестиционно злато и сребро, обмен на валута и парични трансфери. Tavex обслужва близо 1 500 000 клиенти на годишна база, в четири града в България – София, Пловдив, Варна и Бургас. Tavex е пазарен лидер в търговията с инвестиционно злато и се нарежда сред най-уважаваните и надеждни платежни институции в страната. Бранда ни се наложи като стандарт, за всяка една от предлаганите от нас услуги. 

Днес Tavex България представлява над 50% от клиенската база на Tavid AS, 25% от печалбата и 40% от служителите, впечатяващо постижение имайки предвид че Tavid AS оперира на Скандинавския полуостров повече от 25 години!

Tavex обменя над 65 валути в наличност, а в началото на 2017г. пуснахме онлайн обмен на валута, с доставка до всяка точка на България. Днес сделките на онлайн магазина ни са съпоставими с най-работещите ни офиси, което дава възможност всеки бързо и сигурно да купува десетки видове туристическа валута само с няколко клика, отвсякъде и по всяко време.

Доверието, което сме изградили с времето, допълнителните знания, които даваме, коректното и професионално отношение са от изключителна важност. Само за пример, вече 10 години издаваме безплатен „Златен Вестник“, който има за цел да образова, а не да продава.

https://tavex.bg/karieri

Tek Experts

Tek Experts предлага бизнес решения и ИТ поддръжка за международни технологични гиганти и предоставя висококачествени услуги от професионално подготвени и мотивирани експерти.

Tek Experts оперира на четири континента и не спира да расте.

Компанията обръща особено внимание на професионалния и личностен на своите кадри като предоставя множество възможности за обучение и развитие.

http://tek-experts.com/

TelebidPro

Телебид Про е софтуерна продуктово-ориентирана компания, специализирана в разработване на специализирани бизнес системи и софтуер. Мисията ни е насочена към добавяне на стойност към бизнес целите на клиентите ни чрез консултиране, проектиране, интегриране и внедряване на нови технологични решения. Ключово за дейността ни е поддържането на висококвалифициран екип. Гордеем се с нашата екипна култура, която насърчава отворената комуникация и обмяната на мнение между колегите в екипа ни.

http://www.telebid-pro.com/careers

TMF Group

TMF Group is the leading provider of critical administrative services, helping clients invest and operate safely around the world.

Our 9,100 experts and 120 offices in 85 jurisdictions worldwide serve corporates, financial institutions, asset managers, private clients and family offices, providing the combination of accounting, tax, payroll, fund administration, compliance and entity management services essential to global business success.

We know how to unlock access to the world’s most attractive markets swiftly, safely and efficiently. That’s why more than 60% of the Fortune Global 500 and FTSE 100, and almost half the top 300 private equity firms, work with us.

Our unique global delivery model, underpinned by our innovative digital platforms, means we can cover sectors as diverse as capital markets, private equity, real estate, pharmaceuticals, energy and technology, with experts on the ground providing local support.

TMF Group in Bulgaria

TMF first established its presence in Central and Eastern Europe with the opening of the office in Bulgaria in 1992.

Our professional team is comprised of more than 150 employees combining international experience, local knowledge and broad professional expertise. Our accountants, payroll specialists and lawyers work closely with our clients to ensure the best performance, which is the key to success in the ever-changing Bulgarian business environment. Our client portfolio includes many international/multinational companies operating in Bulgaria in various industries and sectors. During the years operating in Bulgaria, our client portfolio has been expanding continuously.

http://www.tmf-group.com/

UniCredit Bulbank

УниКредит Булбанк е част от УниКредит – паневропейска търговска банка, която представя уникална мрежа в Италия, Германия, Централна и Източна Европа. Обслужваме повече от 15 милиона клиенти в света. Те са в основата на това, което правим за всичките си пазари. Нашата цел е да създаваме възможности за растеж, предоставяйки най-доброто за всички заинтересовани страни, отключвайки потенциала на нашите клиенти и нашите хора в цяла Европа.

Дигитализацията и нашият ангажимент към принципите на ESG са ключови фактори за нашата услуга. Те ни помагат да предоставяме съвършенство на нашите заинтересовани страни и да създаваме устойчиво бъдеще за нашите клиенти, нашите общности и нашите хора.

http://www.unicreditbulbank.bg/bg/individualni-klienti/

Vivacom

VIVACOM ( Виваком ) e първият телеком на българският пазар, вече част от United Group, водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа.

VIVACOM е оператор с изключително голям обхват на телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти – мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, сателитна и интерактивна телевизия от най-ново поколение, както и индивидуални предложения за нуждите на корпоративните ни клиенти.

VIVACOM е сред най-големите работодатели в България. Сферата на технологиите е една от най-динамично развиващите се, затова е важен балансът между служители с дългогодишна практика и такива, които са в началото на професионалния си път и носят нови идеи и подходи в работата. Вярването ни, че обучението стои в основа на прогреса, се пренася и върху вътрешните ни политики за мотивиране и задържане на нашите служители. Инвестираме постоянно както в професионалната им квалификация, така и в развитие на личностните им умения. Чрез многобройни придобивки, различни програми за развитие, обучения и инициативи ние успешно доказваме твърдението за стабилен, доказан и предпочитан работодател на пазара на труда. 

http://www.vivacom.bg/

БалевБио ЕООД

Балев Био ЕООД е българска компания, водещ дистрибутор и производител на био продукти. Нашите марки и продукти са внимателно подбрани, а изборът им ръководен от здравословните ползи и вкусовите им качества.

Дейността на фирмата обхваща стотици обекти в страната, които зареждаме с качествени био продукти. Балев Био осигурява работни места на над 100 служители, разпределени в Централата на компанията в с.Волуяк и магазините Балев Био Маркет в София, Пловдив и Варна.

Ние ценим високо нашите служители, вярваме в уникалността им и осъзнаваме, че без тях няма как да продължаваме да се развиваме и да предлагаме най-доброто и за нашите клиенти.

Баумакс България ООД

Баумакс България е сред лидерите на пазара в сферата на търговия със стоки Направи си сам, като предлага богат асортимент от строителни материали, стоки за градината и домашния уют. При нас може да се вдъхновите за реализацията на красиви проекти и да намерите цялостни решения за дома.

Ние управляваме 8 магазина и сме работодател на над 700 служители. Баумакс предлага отлични условия на труд, гъвкаво работно време, обучение и възможност за професионално развитие. Голямо наше предимство е дружелюбната и колегиална среда, в която споделяме опит и развиваме професионалисти. Ценим индивидуалността, стимулираме инициативността и градим успешни екипи от хора, носещи своята уникалност.

http://www.home-max.bg/

Българска Народна Банка

Основната цел на БНБ е да поддържа ценова стабилност чрез осигуряване на стабилността на националната парична единица. Банката съдейства за създаването и функционирането на ефективни платежни системи и осъществява надзор върху тях. Тя е единственият емисионен институт в България и поддържа наличнопаричното обращение. БНБ регулира и осъществява надзор върху дейността на другите банки в страната с оглед поддържане стабилността на банковата система и защита интересите на вложителите. Банката осъществява изследователска дейност, събира, обобщава и анализира статистически данни.
www.bnb.bg

ВП Бизнес Солюшънс

ВП Бизнес Солюшънс предоставя надеждни решения и услуги в областта на човешките ресурси и подбора на кадри за пазара на труда. В портфолиото от клиенти на компанията влизат компании като ВП Брандс Интернешънъл, KT International, Галакси Инвестмънт Груп и Агрион, които са надеждни и утвърдени български работодатели. 

Свързани публикации